Михайло Добкін до лав ЗСУ не призивався, – офіційна відповідь кадрового центру Сухопутних військ

Михайло Добкін до лав ЗСУ не призивався, – офіційна відповідь кадрового центру Сухопутних військ
37197 ПЕРЕГЛЯДІВ
“Зазначений громадянин на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки не призивався” 
На початку жовтня одіозний український політик, екс-регіонал Михайло Добкін несподівано “засвітився” на фронті у формі Збройних сил України. Серією світлин Добкіна нібито в зоні бойових дій поділилася його донька Алла. На кадрах скандальний політик позує із жителями звільнених територій, а також на вежах танків.
Чимало новин вийшло і з релігійним акцентом, на кшталт “Диякон УПЦ МП Михайло Добкін воює за Україну”.
Втім, як виявилось, ця інформація не відповідає дійсності.
Зокрема, у кадровому центрі Сухопутних військ ЗСУ було розглянуто звернення від ІА “Борг.Експерт” щодо призову на військову службу за призовом під час мобілізації громадянина Добкіна Михайла Марковича.
Запит був сформований наступним чином: “У п’ятницю 7 жовтня (https://www.instagram.com/p/CjYnsriqhbA/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D) у соцмережі Instagram з’явились світлини, на яких представлений колишній голова Харківської ОДА та ексмер зазначеного міста Михайло Добкін. На фотографіях пан Добкін перебуває у військовому однострої та носить бронежилет з запасними ріжками. Прошу надати інформацію, чи перебуває Добкін Михайло Маркович 1970 року народження на службі у Збройних силах України як військовослужбовець (якщо так, прошу уточнити, у якому роді військ він служить) та чи є він мобілізованою особою?”
Відповідь виявилась досить приголомшливою.
“Зазначений громадянин на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки не призивався”, – повідомив начальник кадрового центру Сухопутних військ ЗСУ, полковник Віктор Ходот.
Джерело
Теги: Ходот,Віктор Ходот,ЗСУ, Збройні Сили, Збройні Сили України,Україна, сухопутні війська,Сухопутні війська,Добкін,Михайло Добкін,Добкін Вікіпедія,Михайло Добкін Вікіпедія,Сухопутні війська ЗСУ,Сухопутні війська Збройних Сил України,Сухопутні війська Збройних Сил,Харків, Харківська область,Харківська ОДА,Добкін Михайло Маркович,Добкін Михайло Маркович Вікіпедія
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР