У Волновасі злетів у повітря готель із кадирівцями, знешкоджено колону техніки

У Волновасі злетів у повітря готель із кадирівцями, знешкоджено колону техніки
322271 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Маріупольському напрямку – гаряче: зранку на трасі поблизу Волновахи чули вибухи. Як з'ясувалось, був "приліт" у готель "Ахтамар", який облюбували кадирівці, та по скупченню їхньої техніки.

Про потужні вибухи на трасі Маріуполь – Донецьк, які місцеві мешканціі чули зранку 1 листопада, повідомив Укрінформ з посиланням на радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка.

Окупанти заявили про обстріл цивільного маршруту, однак, за словами Андрющенка, ця ділянка автогляху активно експлуатується росіянами для перекидання саме військової техніки й вантажів. Пізніше з'явилось уточнення щодо локації "прильоту". А також було оприлюднено перші світлини з місця подій.

 

"Щодо Волновахи. Наші джерела кажуть, що було влучання в готель "Ахтамар" по трасі Маріуполь – Донецьк, де розташовувалися кадирівці, та знешкоджено близько 10 одиниць військової техніки. Очікуємо на приємне збільшення цифр втрат в офіційних повідомленнях Генштабу України", – написав радник мера Маріуполя.

Він додав, що траса з Маріуполя на Донецьк використовується загарбниками для перевезення військової техніки щодня. Так само колони постійно рушать із росіі дорогою Новоазовськ – Маріуполь, а також фіксується регулярний військовий трафік з Кримського напрямку.

Імовірно, значна частина техніки рухається у напрямку Вугледару, де точасться важкі бої на околицях Павлівки. За даними Генштабу ЗСУ, протягом доби ворог вів інтенсивні обстріли на Новопавлівському та Запорізькому напрямках – з танків, мінометів, ствольної та ракетної артилерії в районах населених пунктів Времівка, Вугледар, Полтавка, Ольхівське, Малинівка, Павлівка, Новоданилівка.

stopcor.org

Теги: Волноваха,ЗСУ, війна в Україні,готель Ахтамар,кадирівці
ПРЯМИЙ ЕФІР