Бавовна у Волновасі: з'явилось відео "прильоту" по кадирівцях

Бавовна у Волновасі: з'явилось відео "прильоту" по кадирівцях
309241 ПЕРЕГЛЯДІВ

У тимчасово окупованій Волновасі на Донеччині 1 листопада сталася "бавовна" у готельному комплексі "Ахтамар", де оселилися кадировці. І лише сьогодні, за кілька днів потому, у мережі з'явилося відео з наслідками прильоту.

Про потужні вибухи на трасі Маріуполь – Донецьк, які місцеві мешканці чули зранку 1 листопада, повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. І вже сьогодні, 4 листопада, Петро Андрющенко опублікував у себе на сторінці в Телеграм відео наслідків "прильоту". 

Судячи з кадрів, які показав радник міського голови Маріуполя, окупанти зазнали чималих втрат. Вся будівля розбита вщент. Каміння та уламки долетіли до автозаправки, яка знаходиться в декількох десятках метрів від комплексу "Ахматар". 

Руйнування підтверджують і місцеві жителі. А також самі окупанти. Бо за весь час, відколи стався "приліт" російська влада ні влада окупаційна не зробили жодної заяви. Достеменно невідомо скільки ж кадирівців було знищено, але зі слів радника міського голови Маріуполя, цілковита мовчанка, яку з приводу вибуху у Волновасі продовжують зберігати представники так званої окупаційної "влади", свідчить про численні втрати. 

stopcor.org

Теги: Волноваха, окупанти,кадирівці , війна в Україні,готель Ахтамар, Агресія росії в Україні
ПРЯМИЙ ЕФІР