Пропонуємо розміщення Ваших новин, дописів, прес-релізів, анонсів, відео, тощо

Пропонуємо розміщення Ваших новин, дописів, прес-релізів, анонсів, відео, тощо
252114 ПЕРЕГЛЯДІВ

Шановні друзі! Пропонуємо розміщення, Ваших новин, дописів, прес-релізів, анонсів, відео, тощо на Фейсбук сторінці нашого сайту, а також на самому сайті politica.com.ua ! Кожна з пропонованих Вами новин проходить модерацію, і якщо Ваш матеріал не суперечить редакційній політиці нашого видання - ми його обов"язково опублікуємо за маленький, але такий важливий для роботи незалежних журналістів - "ДОНАТИК".

Виручені кошти з "донатів" - спрямовуються: на закупівлю пального та інших важливих речей, які щоденно допомагають вести інформаційну війну проти російського окупанта; а також, на допомогу нашим колегам-журналістам, які зараз захищають Україну у війні з орками. 

Розміщення політики, а також азартних ігор обмовляється окремо. Можете зв'язатися з нами за контактами вказаними нижче ↓↓↓

Вигідні розцінки дозволять заощадити кошти. Ми гарантуємо якість виконуваних послуг, працювати з нами просто і вигідно. Знижки для постійних клієнтів.

Для ознайомлення з усіма послугами, а також переліком всіх сайтів - пишіть на ел.пошту: [email protected]

Теги: розміщення новин,розміщення статей,розміщення на сайті,публікація на сайті,публікація новин,публікація статей,публикация на сайте,размещение новостей на сайте,пресс релиз,анонс
ПРЯМИЙ ЕФІР