ЗСУ ліквідували ексдепутата "ДНР" Жукова: мав позивний "СС" і був причетний до вбивства Захарченка

ЗСУ ліквідували ексдепутата "ДНР" Жукова: мав позивний "СС" і був причетний до вбивства Захарченка
269354 ПЕРЕГЛЯДІВ

Був депутатом псевдореспубліки, особистим охоронцем ватажка "ДНР" Захарченка та доклав руку до ліквідації шефа. А закінчив своє життя у бою під Красногорівкою, командуючи взводом окупантів. На Донеччині ліквідований бойовик Михайло Жуков з позивним "СС".

Про загибель Жукова на Красногорівському напрямку повідомляють пропагандистські ресурси так званої "Донецької народної республіки".

Джерела так званої ''ДНР'' повідомляють про загибель бойовика Жукова

У некролозі бойовика, відомого під прізвиськом "СС", вказано, що він свого часу брав участь у найбільш жорсткоких і скандальних військових кампаніях окупантів – під Шахтарськом, у Донецькому аеропорті та в Дебальцевому.

Михайло Жуков був внесений до бази центру "Миротворець" як член терористичної організації "ДНР" та бойовик незаконного військового формування.

Михайло Жуков був депутатом так званої ''ДНР'' та охоронцем Захарченка

Він також був депутатом "Народної Ради Донецької Народної Республіки" першого і другого скликань, членом "Комітету Народної Ради з розвитку громадянського суспільства, питань громадських та релігійних об'єднань", членом ОД "Донецька Республіка". Входив до складу особистої охорони ватажка "ДНР" Олександра Захарченка.

Крім того, Жукова підозрювали у причетності до організації вбивства Захарченка. Зауважимо, Захарченко загинув внаслідок вибуху в донецькому ресторані "Сепар" 31 серпня 2018 року – у день жалоби з приводу смерті Йосипа Кобзона. Кафе належало голові охорони Захарченка. У смерті Захарченка місцеві колаборанти звинувачують двох затриманих "українських диверсантів" та особистого охоронця Захарченка, який зник з місця пригоди. За неперевіреними відомостями, вибуховий пристрій знаходився у ліхтарі, який був біля столу, а основні поранення були отримані в голову, смерть настала в лікарні.

Нагадаємо, в окупованому Харцизьку зафіксовано рух колони російських БМПТ. Раніше ці машини бачили при спробах штурмувати Київ навесні та в боях за Сєвєродонецьк.

stopcor.org

Теги: ЗСУ , окупанти, війна в Україні,Михайло Жуков,ДНР,Захарченко
ПРЯМИЙ ЕФІР