Документальне відео штурму спецпідрозділу Kraken

Документальне відео штурму спецпідрозділу Kraken
285028 ПЕРЕГЛЯДІВ

Реальний бій очима реальних бійців. Відео, яке публікували хлопці з передової нагадує захопливу комп'ютерну гру з крутими спецефектами. Та біда в тім, що на кадрах зовсім не постановочні зйомки, а реальне життя з реальними людьми, яких українці вже охрестили "титанами". 

Вчора у своєму офіційному Телеграм-каналі спецпідрозділ ГУР Kraken анонсував звільнення населеного пункту. Наразі, який саме не відомо, проте знаємо, що бій йде десь на Харківщині.

"Штурм очима бійця спецпідрозділу Kraken одного з населених пунктів. Якого саме – скоро дізнаєтесь", – інтригує командир розвідувально-диверсійного батальйону у складі спецпідрозділу Kraken Сергій Величко на прізвисько "Чілі".

На кадрах бачимо бійця, який знімає штурм в реальному часі. Відразу попереджаємо, що дивитися відео без сліз – неможливо. Хлопці ціною власного життя, звільняють кожен сантимент української землі. 

Вони майстерно і тактично пересуваються, прораховуючи свої дії та кроки на декілька хвилин наперед. Українські бійці злагоджено прикривають один одного і навіть, коли в одного ранено, вони швидко групуються і надають першу медичну допомогу пораненим. 

Ба більше в цей же час інша група українських бійців продовжує вести наступальну операцію. 

Нагадаємо, раніше представники спецпідрозділу KRAKEN оригінально привітали країну з Днем Захисника України. Хлопці доповіли про деокупацію ще двох населених пунктів у Куп'янському районі. 

Ще раніше, спецпідрозділ опублікував відео реального бою за звільнення Куп'янська-Вузлового на Харківщині. В кадр потрапило зіткнення з взводом армії рф.

stopcor.org

Теги: Kraken , війна в Україні,Штурм ,спецпідрозділ Kraken, Агресія росії в Україні
ПРЯМИЙ ЕФІР