Названа нова ціль путіна в Україні: дослідження Інституту вивчення війни

Названа нова ціль путіна в Україні: дослідження Інституту вивчення війни
336979 ПЕРЕГЛЯДІВ

Всю злість через програш на Херсонщині путін направить на Донецький напрямок. 

Так вважають аналітики Інститут вивчення війни (ISW). Згідно їх дослідження і аналітики, владімір путін змінив напрямок фронту в Україні. Наразі у його планах захопити Донецьку область. 

Мовляв, він підвищив командувача російськими військами в Україні Сергія Суровікіна в обов'язках, дозволивши вийти з Херсона за умови, що він захопить усю Донецьку область.

Як доказ своїх слів, Інститут вивченні війни звертає увагу на зростання інтенсивності російських наступальних операцій в районі Бахмута, а потім в районі Вугледару.

Інакше ці наступальні дії не мають сенсу. Російські війська знаходяться далеко від оперативно важливих місць, окрім Бахмута, і були наповнені недостатньо підготовленими мобілізованими військовослужбовцями до того, як російські командири в цьому районі накопичили достатньо бойової потужності для рішучих операцій. 

Українські сили в цьому районі опиняться під сильним тиском, і Києву, швидше за все, доведеться перенаправляти війська для захисту від цих відновлених російських наступальних операцій", – зазначають експерти.

Проте експерти ISW не вірять у те, що росії вдасться досягти серйозного успіху, попри всі зусилля. Окупанти можуть захопити Бахмут, але для цього доведеться витратити великі ресурси.

Нагадаємо, сьогодні саме в Бахмуті йдуть найважчі бої за всю історію війни з росією. На цій лінію фронту в прямому сенсі слова горить земля і довкола знищено все. 

stopcor.org

Теги: путін , війна в Україні,Бахмут,Донецьк,Інститут вивчення війни
ПРЯМИЙ ЕФІР