Росія, Херсон та Херсонська область, війна

Росія, Херсон та Херсонська область, війна
56865 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерство оборони України опублікували відео з берега Дніпра. На ньому зафіксовано, як російські окупанти, відступаючи, залишили форму на березі, щоб переплисти річку. Про це інформує УНН, посилаючись на сторінку оборонного відомства у Twitter.

Цитата

"російські окупанти зняли форму і попливли через Дніпро. Вгадаймо, що їх чекає по той бік: теплий одяг чи удари HIMARS?" - написали у Міноборони.

Деталі

На відео, знятому українськими військовими, видно, як окупанти, тікаючи від контрнаступу ЗСУ, залишили на березі річки одяг, взуття, а також патрони та зброю.

Нагадаємо

11 листопада Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що Херсон повертається під контроль України.

Наступного дня, 12 листопада, до звільненого Херсона прибув командувач ОК "Південь" генерал-майор Андрій Ковальчук. Жителі зустріли його оплесками і вигуками: "Дякую".

14 листопада агентство Reuters повідомило про візит Володимира Зеленського до Херсона. Згодом президент поділився фото зі звільненого міста.

Джерело

Теги: Росія, Херсон та Херсонська область, війна,Херсон, Херсонська область, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,Україна,Південь,ОК Південь,Ковальчук,Андрій Ковальчук,ОК "Південь",Володимир Зеленський,Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія, Зеленський Вікіпедія, Володимир Олександрович Зеленський,Президент Володимир Зеленський ,Президент Зеленський ,Президент України Зеленський ,Президент України Володимир Зеленський ,Президент України ,Президент ,Головне управління розвідки Міноборони України,Міноборони України,Міноборони , ГУР міноборони України,HIMARS,Дніпро,Міністерство оборони України,Міністерство оборони, окупанти
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР