ЄС офіційно запустив тренувальну місію для українських військових

ЄС офіційно запустив тренувальну місію для українських військових
31434 ПЕРЕГЛЯДІВ

Європейський Союз офіційно запустив тренувальну місію для українських бійців. У рамках місії буде підготовлено до 15 тисяч військових.

"Європейська рада розпочала місію з військової допомоги ЄС EUMAM (Місія допомоги Європейського Союзу Україні - ред.) для підтримки України у війни з Росією, що продовжується, та проведення навчання до 15 000 військових українських Збройних сил", - сказано у ньому.

Зазначається, що рішення набирає чинності с часу публікації в офіційному журналі ЄС.

Нагадаємо, українські захисники продовжують навчання за стандартами НАТО у Великій Британії. З липня підготовку пройшли вже більше 5 тисяч військових.

Окрім того, українські снайпери пройдуть навчання в Іспанії.

Джерело

Теги: Європейський Союз,ЄС,Україна,ЄС EUMAM,EUMAM,Місія допомоги Європейського Союзу Україні,Місія допомоги Європейського Союзу ,НАТО ,Велика Британія,допомога,допомога Україні,Рада Європи ,Евросоюз ,Війна Росії проти України,Війна Росії ,Війна України,Війна , війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією,Росія, Російська агресія , Російська Федерація, Війна проти Росії, Війна проти України,ЄС офіційно запустив тренувальну місію для українських військових
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР