У росії – "бавовна" на нафтобазі: повідомляється про атаку безпілотників

У росії – "бавовна" на нафтобазі: повідомляється про атаку безпілотників
340592 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Орловській області російської федерації в ніч на 16 листопада сталася "бавовна" на одній з нафтобаз регіону. Росіяни жаліються на атаку безпілотників.

Про це стало відомо з повідомлень російських ЗМІ.

Губернатор області Андрій Кличков підтвердив інформацію, що вночі були вибухи на нафтобазі у селі Сталевий Кінь.

"Сьогодні близько 4 ранку, попередньо, безпілотний літальний апарат влаштував підрив нафтобази у селі Сталевий Кінь. Постраждалих немає. На місці працюють всі оперативні служби", - йдеться у повідомленні губернатора у його Telegram-каналі.

У місцевих Telegram-каналах також поширюють фотографію із наслідками атаки безпілотника на нафтобазу. На ній можна побачити, що внаслідок вибуху в одному резервуарі з пальним з'явилася дірка. Ймовірно, це і є епіцентром вибуху. Також з фотографії можна побачити, що більша частина нафтобази залишилася неушкодженою.

 

Варто зауважити, що село Сталевий Кінь знаходиться у 175 кілометрів від українського кордону.

Як повідомлялося раніше, 6 листопада у російському місті Бєлгород місцеві мешканці повідомляли про "бавовну". Попередньо, вибух трапився на місцевій нафтобазі.

Мешканці міста Бєлгород повідомили про "прильот" в Грайворонському районі та почали публікувати фото, на якому видно великий стовп диму.

Пізніше губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков підтвердив інформацію, що під обстріл потрапив Грайворонський район. На місці "прильоту" розпочалася пожежа. Він каже, що нібито горить резервуар з розчином на промисловому об'єкті. Водночас місцеві не вірять йому та кажуть, що це горить нафтобаза.

stopcor.org

Теги: бавовна,нафтобаза,безпілотники ,атака безпілотників
ПРЯМИЙ ЕФІР