Прем'єрка Італії: Якщо ракета у Польщі була не з Росії, це мало що змінює

Прем'єрка Італії: Якщо ракета у Польщі була не з Росії, це мало що змінює
33307 ПЕРЕГЛЯДІВ

Немає значення, що ракета, яка впала на Польщу, могла бути не російською, оскільки Москва все одно несе відповідальність за ракетні удари по Україні. 

Про це заявила в середу прем’єр-міністр Італії Джорджія Мелоні, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на агентство Ansa.

У розмові з журналістами на саміті G20 на Балі Мелоні повідомила, що розмовляла з прем'єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким.

"Гіпотеза про те, що українська зенітна ракета впала на Польщу, мало що змінює. Відповідальність за те, що сталося, несуть росіяни. Ми із союзниками засудили ракетні удари Москви", - заявила Мелоні.

 

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив у середу, що ракета, яка впала на території Польщі, ймовірно, була випущена українськими силами ППО під час відбиття російських атак.

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що вибухи на сході Польщі були нещасним випадком, і Варшава не вважає інцидент з ракетою нападом на країну.

Джерело

Теги: Польща,Італія, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією,Росія, Російська агресія , Російська Федерація, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,нещасний випадок, G20 на Балі , G20 , Балі ,Україна,Генсек НАТО Єнс Столтенберг,Генсек НАТО ,НАТО Єнс Столтенберг,Генсек НАТО Столтенберг,НАТО Столтенберг,НАТО ,Єнс Столтенберг,Столтенберг, генеральний секретар Єнс Столтенберг,Єнс Столтенберг Вікіпедія,Столтенберг Вікіпедія,Президент Польщі Анджей Дуда ,Президент Польщі Дуда ,Президент Анджей Дуда ,Президент Дуда ,Президент Польщі ,Президент ,Анджей Дуда ,Дуда ,Анджей Дуда Вікіпедія,Дуда Вікіпедія,саміт G20,саміт ,саміт G20 на Балі,прем’єр-міністр Італії Джорджія Мелоні,прем’єр-міністр Італії Мелоні,прем’єр-міністр Італії ,Італія Джорджія Мелоні,Італія Мелоні,Джорджія Мелоні,Мелоні,Джорджія Мелоні Вікіпедія,Мелоні Вікіпедія,Варшава
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР