Втомився від "бавовни": під Джанкоєм закрили на ремонт міст, яким з Криму возили зброю

Втомився від "бавовни": під Джанкоєм закрили на ремонт міст, яким з Криму возили зброю
330877 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мостопад триває – тепер вже в Криму. В окупантів раптово "втомився" ще один стратегічно важливий міст – шляхопровід на трасі в районі Джанкойського аеродрому. Ймовірно, внаслідок гучного "прильоту", що стався декілька днів тому і наслідки якого росіяни намагаються всіляко замовчати й применшити.

Про закриття на капітальний ремонт мосту під Джанкоєм із посиланням на джерела окупантів ввечері 20 листопада повідомив канал "Николаевский Ванек", що інформаційно співпрацює з Силами оборони Півдня та Миколаївською ОВА.

Йдеться про міст через Північнокримський канал неподалік від села Переможне у Джанкойському районі. Споруду визнали аварійною та з 18 листопада закрили для проїзду всіх видів транспорту та пішоходів. Про це з посиланням на пресслужбу "МВС Криму" інформує російське РІА "Новини".

"Орієнтовний час відновлення руху не уточнюється. У державтоінспекції порадили учасникам дорожнього руху обирати альтернативні маршрути для проїзду", – йдеться у повідомленні.

У кримських каналах і пабліках також повідомили про закриття мосту на ремонт

Шляхопровід розташований на стратегічно важливій для окупантів автодорозі 35K-001 Таврида – Джанкой – Красноперекопськ, яка сполучає анексований півострів з материковим півднем України.

Нагадаємо, 16 листопада поблизу Джанкоя в окупованому Криму пролунали вибухи. Тоді ж у деяких районах зникло електропостачання. РосЗМІ намагались усіляко замовчати інцидент. Спочатку вони заявили про нібито "невдалу атаку українських дронів". Потім повідомили про "успішне відбиття атаки російською системою ППО". Мешканцям Криму заборонили викладати будь-які фото і відео з місця подій.

17 жовтня стало відомо, що зенітно-ракетні комплекси С-300, за допомогою яких росіяни тероризують Запоріжжя з окупованих районів області, ймовірно, 8-9 жовтня привезли з Криму. Саме на Джанкойському летовищі наразі сконцентровано величезні запаси російських ЗРК.

stopcor.org

Теги: Крим,Джанкой, війна в Україні,бавовна, окупанти
ПРЯМИЙ ЕФІР