152 мм української люті: в "Укроборонпромі" натякнули на скорі "привіти" окупантам

152 мм української люті: в "Укроборонпромі" натякнули на скорі "привіти" окупантам
344439 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 листопада "Укроборонпром" привітав українців з Днем Гідності та Свободи. Вони також не забули й про російських окупантів та пообіцяли їм "особливі подаруночки" у вигляді 152 мм снарядів.

Про це стало відомо з офіційного повідомлення державного концерну у Facebook.

"Ось вони, 152 мм нашої, української люті. Вже незабаром по всій лінії фронту. Ловіть привіти, окупанти! Привітів буде багато", - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, у листопаді стало відомо, що "Укроборонпрому" вдалося налагодити серійне виробництво боєприпасів 122 та 152 мм. Також разом з ними почали виготовляти міни 120 мм.

"Укроборонпром налагодив виробництво боєприпасів калібру 122 та 152 міліметрів, а також міни калібру 120-мм. Засоби ураження пройшли успішні випробування та виготовляються за технологією НАТО. Вже не перший місяць. Розосереджено, на різних потужностях, в тому числі країн-партнерів", - розповідали в державному концерні.

Завдяки налагодженому виробництву важливих боєприпасів українська артилерія стане менш залежною від постачань з-за кордону від наших союзників, де й так закінчуються запаси радянських снарядів і мін.

Як повідомлялося раніше, 17 жовтня ДК "Укроборонпром" відповів на чергову масовану атаку іранських дронів-камікадзе Shahed-136, якими росія била по цілям ледь не в усіх областях України. Вони пообіцяли незабаром показати дрон українського виробництва. Дрон умітиме літати на відстань до 1000 км і здатен нести боєголовку вагою до 75 кг.

stopcor.org

Теги: Укроборонпром,152 мм снаря, війна в Україні, окупанти
ПРЯМИЙ ЕФІР