ЖІНКИ ЗІ СТАЛІ зігрівають фронт: українським захисникам передаємо 100 пічок-буржуйок

ЖІНКИ ЗІ СТАЛІ зігрівають фронт: українським захисникам передаємо 100 пічок-буржуйок
59852 ПЕРЕГЛЯДІВ

Взимку пункти обігріву на фротні вкрай потрібні нашим військовим.

Розуміючи цю гостру потребу, ЖІНКИ зі СТАЛІ за рахунок благодійних коштів придбали та передають захисникам України 100 буржуйок, які забезпечуватимуть тепло і дозволятимуть нагрівати воду та їжу. 

Форма та конструкція таких нагрівачів має велике значення, тому знайшли виробника, який зробив пічки під умови передової з урахуванням усіх побажань військових.

75 пічок вже передано бійцям Національної гвардії України та Збройних сил України, ще одна партія виготовлена та незабаром буде передана прикордонникам.

Впевнені, що це стане вагомим внеском в укріплення обороноздатності України. Віримо, що цей наш внесок у спільну перемогу сприятиме також поповненню обмінного фонду.

Крижак Дмитрий

Джерело

Теги: ГО «ЖІНКИ зі СТАЛІ»,ГО ЖІНКИ зі СТАЛІ,ЖІНКИ зі СТАЛІ,ЖІНКИ ЗІ СТАЛІ зігрівають фронт,фронт,пічка,буржуйка, українські захисники , пічки-буржуйки, пічка-буржуйка,Україна, війна в Україні,Війна, Війна з РФ, Війна з Росією,Росія,РФ, Російська Федерація,агресія, Російська агресія , війна з Україною, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,ЗСУ, Збройні Сили, Збройні Сили України,Національна гвардія України,Національна гвардія ,Нацгвардія України,Нацгвардія
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР