Дружина мера-колаборанта Бандури керує податківцями Донецької області

Дружина мера-колаборанта Бандури керує податківцями Донецької області
281216 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дружина мера-колаборанта Святогірська Володимира Бандури, котрий після втечі окупантів зник з телеекранів пропагандистських ЗМІ, залишається на посаді заступника головного управління ДПС у Донецькій області та відома за корупційними схемами «скрутки ПДВ». Про це редакція дізналась з джерела у ДПС.

Ірина Долозіна є дружиною Володимира Бандури – мера Святогірська, котрий після приходу окупаційних військ пішов на співпрацю з ними. З 2020 року Долозіна виконує обов`язки начальника управління.

Після початку повномасштабної війни та держради її чоловіка, Долозіна пішла у декретну відпустку, та все іще залишається заступником начальника. Варто зазначити, Долозіній приписують низку великих фінансових злочинів, зокрема вона у зв’язці з іншими податківцями фальсифікувала документи та записи в електронних базах даних податкової для так званої «скрутки ПДВ».

За інформацією ЗМІ, Долозіна ймовірно входила до злочинної схеми привласнення державних коштів, яка діяла одразу у декількох областях України — Київській, Львівській, Миколаївській, Волинській, Запорізькій, Одеській, Дніпропетровській, Донецькій області та у місті Києві у 2019-2020 роках.

Схема стосувалася привласнення коштів із держбюджету за допомогою формування податкового кредиту з ПДВ. Для цього учасники схеми підробляли документи та інформацію в електронних базах податкових даних, створювали фіктивні компанії. Однак пізніше стало відомо, що підозру у здійсненні злочину Долозіній так і не було оголошено.

За інформацією нардепа Гео Лероса, завдяки схемам, Долозіна, лише за 8 місяців, починаючи з червня 2019 року, привласнила з держбюджету близько 25,5 млрд гривень.Попри розслідування масштабної схеми розкрадання бюджетних коштів та чисельні повідомлення у ЗМІ, чиновниця й досі очолює Донецьку податкову.

368.media

Теги: Святогірськ,Володимир Бандура,ДПС у Донецькій області,Долозіна ,Долозіна Ірина
ПРЯМИЙ ЕФІР