"Бавовна" на коньячному заводі: у Новій Каховці палає база окупантів

"Бавовна" на коньячному заводі: у Новій Каховці палає база окупантів
332293 ПЕРЕГЛЯДІВ

На коньячному заводі "Таврія" у Новій Каховці гаряче, але не від міцних напоїв. Українські бійці вдарили по базі росіян, яку ті облаштували на території підприємства – місцеві мешканці повідомляють про потужні вибухи та пожежу. А інсайдери – про велику кількість "200-х" окупантів.

У тимчасово окупованому Каховському районі гучно було протягом усієї доби 1 грудня. Після опівдня херсонські телеграм-канали повідомили про вибухи, які чули мешаканці міста Таврійськ.

А ближче до вечора канал "Николаевский Ванек", що інформаційно співпрацює з Силами оборони півдня і Миколаївською ОВА, оприлюднив світлину з Нової Каховки, де також зафіксовано "приліт". Внаслідок влучання розпочалась масштабна пожежа: у вечірньому небі над Новою Каховкою палає яскрава червона заграва.

Як повідомляє автор каналу, ЗСУ накрили позиції ворога на заводі "Таврія", де було велике скупчення живої сили росіян. Попередньо, прогнозують значну кількість загиблих і поранених окупантів.

Зауважимо, коньячний завод "Таврія"  – одне з ключових виноробних підприємств України, чий бренд марочних коньяків добре знаний у країні та поза її межами. 8 листопада стало відомо, що окупанти пограбували компанію та вивезли її з території цінне обладнання, а також імовірно спирти для виробництва унікального колекційного напою.

За даними оперативного зведення Генштабу ЗСУ станом на 18:00 1 грудня, на Херсонському напрямку ворог веде оборону раніше зайнятих рубежів. Обстрілів зазнали, зокрема, Качкарівка, Республіканець, Матросівка, Токарівка та Антонівка Херсонської області. Не припиняє ворог тероризувати з артилерії і жителів міста Херсон.

stopcor.org

Теги: ЗСУ , війна в Україні,бавовна,коньячний завод Таврія, окупанти
ПРЯМИЙ ЕФІР