Щоб пройти зиму, ми маємо бути ще більш стійкими і ще більш єдиними – звернення Президента України

Щоб пройти зиму, ми маємо бути ще більш стійкими і ще більш єдиними – звернення Президента України
67716 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незламний народе незламної країни!

Минає четвертий день цієї зими. Зими, яка буде складною – це зрозуміло. Але все ж варто сприймати цю зиму не як випробування, а як час – час, що наближає нас до головного – до перемоги. Кожен із цих 90 зимових днів.

Ворог дуже сподівається використати зиму проти нас: зробити зимовий холод і труднощі частиною свого терору. Ми ж маємо зробити все, щоб вистояти цю зиму, як би це не було важко. Вистояти – і ми вистоїмо. Вистояти цієї зими – це відстояти все.

У Росії ще поки є ракети і перевага в артилерії. Так, але в нас є те, чого окупант не має і не матиме. Ми захищаємо свій дім, а це дає нам найсильнішу мотивацію з можливих. Ми боремося за свободу, а це завжди примножує будь-яку силу. Ми захищаємо правду, а це об’єднує навколо України увесь світ.

Ми бачимо щасливих людей, коли вони зустрічають український прапор у звільнених містах – усюди, куди повертається Україна. Повертаються люди, ЗСУ, всі ми. А це означає, що нас чекають всюди, де ще є окупація. Чекають і вірять, що Україна повернеться. Чекають і добре знають: якщо Росія вдерлася, то це не назавжди.

Щоб пройти цю зиму, ми маємо ще більше допомагати одне одному, ніж будь-коли, і ще більше дбати одне про одного. І не питайте, будь ласка, чи допомогти, і чим. Просто допомагайте, коли бачите, що можете це зробити. 

Щоб пройти зиму, ми маємо бути ще більш стійкими і ще більш єдиними, ніж будь-коли. Не можна допускати жодних внутрішніх конфліктів і чвар, які здатні послабити нас усіх, навіть якщо хтось там думає, що це якось посилить його особисто. Треба ще більше взаємодії, ніж будь-коли. Уся Україна має стати одним великим Пунктом Незламності та працювати щодня, працювати щоночі. Держава, бізнес, люди – усі ми, українці, усі разом.

Цієї осені було зроблено багато, щоб посилити позиції держави і щоб окупант втрачав. Маємо робити все, щоб і після цієї зими можна було сказати те саме. Українці працювали цілодобово, щоб відновити нормальність життя після російських ударів. І яким би масштабним не був терор окупантів, наше бажання відновити все в нашому домі завжди було ще більш масштабним. Так має бути й надалі.

Наші сили оборони міцно тримають позиції та навіть найскладніші напрямки. Скільки разів уже окупанти збиралися захопити увесь Донбас, бути в Бахмуті… Скільки разів вони вже оголошували нові терміни свого просування, своїх перемог… Наші хлопці – справжні герої. 

І саме це наше ключове завдання – і держави, і народу – робити все, щоб підтримати наші сили оборони, щоб зміцнити наші сили оборони, знайти у світі для наших сил оборони все потрібне. 

Я знаю, як складно в Бахмуті, на Донбасі. Хлопці, тримайтесь! Я з вами. Народ із вами.

Щоб це завдання виконувати – щоб виконувати успішно – саме для цього маємо завжди підтримувати одне одного. І я дякую всім, хто допомагає посилювати Україну і хто після цієї зими обов’язково зможе сказати, що наближення нашої перемоги – це також його чи її особистий результат, особисте досягнення.

Слава всім, хто воює за Україну і хто працює для українців! 

Слава нашому міцному народу!

Слава Україні!

Джерело

Теги: Бахмут,Донбас,Україна, війна в Україні,Війна, Війна з РФ, Війна з Росією,Росія, Російська агресія , Російська Федерація,РФ, війна з Україною, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,Президент,Президент України,Президент України Володимир Зеленський,Президент України Зеленський,Президент Володимир Зеленський,Президент Зеленський,Президент України ,Президент ,Володимир Зеленський,Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія, Зеленський Вікіпедія, Володимир Олександрович Зеленський,зима,звернення Президента України,звернення Президента , звернення Президента Володимира Зеленського, звернення Президента Зеленського,Звернення Володимира Зеленського,Звернення Зеленського, звернення Президента України Володимира Зеленського, звернення Президента України Зеленського,ЗСУ, Збройні Сили, Збройні Сили України,Пункти Незламності,Держава
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР