На аеродромі "Енгельс" у Саратові пролунали вибухи: РосЗМІ повідомляють про атаку БПЛА (відео)

На аеродромі "Енгельс" у Саратові пролунали вибухи: РосЗМІ повідомляють про атаку БПЛА (відео)
315824 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 грудня у мережі з'явилися повідомлення, що під Саратовом на аеродромі "Енгельс-2" було чутно вибухи. Пізніше РосЗМІ почали повідомляти про пошкоджені літаки та поранених.

Про це стало відомо з повідомлення російського ЗМІ Baza.

За їхньою інформацією, "невідомий безпілотник" підірвався на аеродромі у Саратівській області. Є також інформація, що двоє людей постраждали внаслідок вибуху.

"За попередніми даними, вранці 5 грудня невідомий літальний апарат упав на злітно-посадковій смузі місцевого аеродрому. У результаті виявилися пошкоджені два літаки. Також поранення отримали дві особи - їх було доставлено до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Також деякі Telegram-канали повідомляють, що внаслідок удару були пошкоджені стратегічні бомбардувальники Ту-95, а поранені - це російські військові.

Інформацію про те, що вибух і справді був підтверджують місцеві канали. Росіяни у коментарях пишуть, що чули вибух з різних районів Саратова.

реакція росіян

Варто зауважити, що саме аеродром "Енгельс-2" російські окупанти використовують для масованих обстрілів енергетичної інфраструктури України. За останніми даними, на ньому знаходиться близько двох десятків стратегічних бомбардувальників Ту-95 та Ту-160.

Нагадаємо, 1 грудня стало відомо, що поточні супутникові знімки показують незвичайний рух на ключовому російському військовому аеродромі. Експерти повідомляють, що "Енгельс-2" у підвищеній бойовій готовності, що може свідчити про підготовку до нової ракетної атаки по Україні.

stopcor.org

Теги: Аеродром Енгельс,Енгельс-2, війна в Україні,Саратов,вибухи,БПЛА
ПРЯМИЙ ЕФІР