Президентка фонду Razom for Ukraine Дора Хом‘як взяла участь у слуханнях Гельсінської комісії Конгресу США про український волонтерський рух.

Президентка фонду Razom for Ukraine Дора Хом‘як взяла участь у слуханнях Гельсінської комісії Конгресу США про український волонтерський рух.
31914 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дора Хомяк розповіла американським партнерам про діяльність фонду Razom for Ukraine та закликала посилити допомогу Україні у її боротьбі з російським агресором.

«Фонд Razom активно допомогає Україні і українцям. Ми забезпечили функціонування мережі адресної доставки допомоги, в тому числі - людям, які проживають у безпосередній близькості до лінії зіткнення. Це і медичні набори, і засоби зв’язку, і продукти харчування, і гуманітарні вантажі. Багато американців підтримують нас, займаються краудфантингом і активно донатять. Проте боротьба за незалежність України триває, і наша спільна задача - зробити так, щоб необхідна допомога надходила вчасно і у потрібних обсягах. На моє глибоке переконання, і уряд Сполучених Штатів, і конгрес, і влада мають зробити все можливе, щоб забезпечити допомогу Україні і наблизити її перемогу. Це залежить від кожного з нас», - з такими словами Дора Хом’як звернулася до учасників слухань.

До обговорення можливостей розширення допомоги Україні також долучилися представники найбільших волонтерських фондів: Благодійний Фонд Сергія Притули / Serhiy Prytula Charity Foundation, Повернись живим та Blue / Yellow for Ukraine.

Дякуємо нашим американським партнерам за підтримку, співпрацю та можливість говорити про Україну на найвищому рівні. Разом з Україною, разом до перемоги!

Джерело

Теги: Президентка фонду Razom for Ukraine Дора Хом‘як,фонд Razom for Ukraine Дора Хом‘як,фонд Razom for Ukraine Хом‘як,фонд Razom for Ukraine,Razom for Ukraine,Дора Хом‘як,Україна ,Благодійний Фонд Сергія Притули,Сергій Притула,Притула,Serhiy Prytula Charity Foundation,Повернись живим,Blue / Yellow for Ukraine
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР