У Верховній Раді України відкрито фотовиставку «Герої МВС»

У Верховній Раді України відкрито фотовиставку «Герої МВС»
288715 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час відкриття виставки Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук подякував учасникам виставки за подвиг, мужність і за патріотизм, а також за ті зусилля, які щоденно докладаються для нашої перемоги: «Завдяки вам, яка наша перемога настане швидше. Ви – живі легенди, які зійшли до нас з фотографій. Незважаючи на те, що скоро настане 300-й день війни, настрій в нас все одно на перемогу. І з такими героями ми переможемо». 

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський зазначив, що «Герої серед нас – це ключовий меседж нашої виставки. Нещодавно ми відкривали її до 200 днів війни, а скоро вже буде 300 днів, а долі, життя, моменти пролітають надзвичайно швидко. Ми всі у боргу у тих людей, які знаходяться на цих фотографіях. Це – люди, на плечах яких тримається вся Україна, багатьох із них вже не має в живих, бо поклали своє життя на олтар незалежності нашої країни. І кожен день це трагедія, це пам'ять, це надія. Надія  і впевненість в перемозі, які несуть ці люди з фотографій. Але життя продовжується, наші головні бої ще попереду і наша перемога ще попереду», - зауважив очільник МВС.

Ідея фотовиставки «Герої МВС» народилася у перші дні російсько-української війни, коли масовий героїзм захисників остаточно зламав плани ворога захопити Україну за «два-три» дні.  В експозиції – 20 портретів українських захисників та захисниць із розповідями про їхні відважні вчинки. Qr-код допомагає кожному бачити безпосередньо історії поліцейських, нацгвардійців, рятувальників, прикордонників, які під час виконання службових обов’язків проявили мужність та героїзм, навіть ціною власного життя.  

Нагадаємо, що ознайомитися із надихаючими історіями Героїв МВС можна також на спеціальному сайті, який був презентований до 200 днів війни: https://mvs.gov.ua/uk/200-dniv-viini-v-ukrayini.

 

 

Департамент комунікації МВС України 

Теги: Герої МВС, Верховна Рада,МВС,Денис Монастирський
ПРЯМИЙ ЕФІР