"Бавовна" на березі Чорного моря: окупантів накрили в Скадовську й Лазурному

"Бавовна" на березі Чорного моря: окупантів накрили в Скадовську й Лазурному
349931 ПЕРЕГЛЯДІВ

У тимчасово окупованих Скадовську та Лазурному на Херсонщині – нічні "феєрверки": попередньо, ЗСУ накрили вогнем бази відпочинку, де розквартирувались російські військові та херсонські колаборанти.

Про гучні вибухи у курортному Скадовську, які полунали близько 23:00 13 грудня, повідомило "Суспільне Херсон".

За інформацією херсонських телеграм-каналів, гучно також було у сусідньому селищі Лазурне. До цього населеного пункту "бавовна" завітала щонайменше двічі за ніч. Попередньо повідомляється про ураження місця, де було зафіксовано велике скупчення живої сили ворога.

 

Як зазначає автор каналу "Николаевский Ванек", що інформаційно співпрацює з Силами оборони Півдня, йдеться про санаторій "Чайка". Судячи з активності карет "швидкої допомоги", які помчали на місце після вибуху, йдеться про суттєву кількість "200-х" і "300-х" окупантів.

"Чайка" – це розрахований на 400 ліжкомісць сучасний санаторно-курортний комплекс на першій лінії узбережжя Чорного моря, розташований в селищі Лазурне Скадовського району Херсонської області поблизу національного природного парку "Джарилгацький".

Місце розташування санаторію ''Чайка''

У липні на територію комплексу вже прилітали українські ракети, оскільки противник облаштував на базі відпочинку склад боєприпасів, штаб та казарми. З території Скадовського району загарбники продовжують "кошмарити" деокупований правий берег Херсонщини.

За даними оперативного зведення Генштабу ЗСУ за 13 грудня, на Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує обстрілювати наші позиції та цивільну інфраструктуру населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро. Серед них – Чорнобаївка, Антонівка, Микільське, Токарівка, Милове Херсонської області та обласний центр.

Нагадаємо, 13 грудня увечері армія рф в черговий раз завдала удару по деокупованому Херсону.

stopcor.org

Теги: бавовна, війна в Україні, окупанти,Скадовськ,вибухи ,ЗСУ
ПРЯМИЙ ЕФІР