Українські десантники вибили ворога з кварталів Бахмута: подробиці

Українські десантники вибили ворога з кварталів Бахмута: подробиці
290465 ПЕРЕГЛЯДІВ

15 грудня стало відомо, що десантникам 46 окремої аеромобільної бригади вдалося вибити окупантів з декількох кварталів Бахмута, у які вони зайшли декілька днів тому.

Про це в етері телеканалу "Київ" заявив військовослужбовець ЗСУ Олександр Погребиський.

За його словами, росіянам вдалося декілька днів тому зайняти позиції у кварталах Бахмута, а українські десантники дали бій штурмовим групам окупантів.

"Президент відмітив 46-ту бригаду, це моя бригада, де я проходжу службу. Ми вчора контратакували позиції ворога і вибила його з декількох кварталів Бахмута. Тепер його там немає. Буквально ще два дні тому вони зайняли ці позиції", - розповів військовий.

Також він зазначив, командування поставило завдання вибити ворога з цих позицій і воно було успішно виконане десантно-штурмовими військами.

Нагадаємо, 14 грудня стало відомо, що спецпризначенці ЗСУ з лав Грузинського легіону заманили в засідку й ліквідували на підступах до Бахмуту цілий загін російських найманців з ПВК "Вагнер" – успішну операцію присвятили пам'яті полеглих побратимів.

У мережі опублікували кадри самої операції. На відео чутливого вмісту можна побачити тіла понад 10 знищених у ході бою в лісопосадці "вагнерівців". 

stopcor.org

Теги: Бахмут,ЗСУ, війна в Україні, окупанти,Українські десантники
ПРЯМИЙ ЕФІР