В Україні арештували мережу готелів російського депутата

В Україні арештували мережу готелів російського депутата
328043 ПЕРЕГЛЯДІВ

Печерський райсуд Києва заарештував сім готелів та два торгових центри, якими фактично володіють громадяни держави-агресора. Як повідомляє ДБР, накладено арешти із забороною відчуження на готелі Premier Palace Hotel, Premier Hotel Rus, Premier Hotel Lybid та Premier Hotel Slavutych (Київ), Premier Hotel Dnister (Львів), Premier Hotel Odessa (Одеса), Premier Compass Hotel Oleksandriya (Олександрія), приміщення ТВК «Метроград» та ТРЦ «Метрополіс» (Київ), а також на корпоративні права та акції визначених товариств.

Встановлено, що номінальними бенефіціарними власниками вказаних об’єктів є іноземні громадяни та компанії-нерезиденти, якими володіє група VS Energy, яку, за версією слідства, контролюють громадяни рф Олександр Бабаков, Євгеній Гінер та Михайло Воєводін.

Зокрема, встановлено, що учасники цієї організації протиправно заволоділи частиною енергетичної критичної інфраструктури (обленерго) та іншими бізнесами країни.

Нагадаємо, 11 листопада  Печерський районний суд міста Києва арештував частки у стратегічних українських підприємствах (Житомиробленерго, Херсонобленерго, Кіровоградобленерго, Чернівціобленерго та Рівнеобленерго) та цінні папери, кінцевими власниками яких можуть бути ці ж особи.

368.media

Теги: Олександр Бабаков,Євгеній Гінер,Михайло Воєводін
ПРЯМИЙ ЕФІР