У Мелітополі – нічна "бавовна": повідомляють про влучання в базу та блокпост окупантів

У Мелітополі – нічна "бавовна": повідомляють про влучання в базу та блокпост окупантів
269380 ПЕРЕГЛЯДІВ

В окупованому Мелітополі на Запоріжжі вночі було неспокійно: місцеві джерела повідомляють про щонайменше два потужні вибухи в місті та "паніку" на блокпості окупантів з боку Василівки. Ймовірно, ЗСУ продовжують відпрацьовувати військові цілі, аби спонукати противника до нового "жесту доброї волі".

Про нічні події у тимчасово контрольованій військами рф частині Запорізької області інформує регіональне інформаційне агентство (РІА) "Мелітополь".

Зазначається, що в ніч з 19 на 20 грудня мешканці Мелітополя чули два потужні вибухи в районі 23:00. "Бавовну" було чутно у всіх районах міста, проте не дуже голосно – ймовірно, вибухи сталися десь ближче до околиць. Проросійські ресурси і так звана "адміністрація" міста інцидент замовчали.

"Точне місце вибухів наразі невідоме, проте інсайдерська інформація дозволяє скласти попередню картину інциденту. Так, моніторингові групи незабаром після "бавовни" повідомили, що відбулося високоточне відпрацювання по базі російських окупантів під Мелітополем з далекобійної артилерії", – повідомляють журналісти РІА "Мелітополь".

Також є інформація, що на мелітопольському блокпості окупантів з боку Василівки невдовзі після вибухів почалася паніка. Сюди начебто прибуло багато карет швидкої допомоги. Надходять повідомлення й про можливу ротацію чи передислокацію окупаційних військ з Новобогданівки, де росіяни наразі активно мародерять і вивозять награбоване майно.

За даними оперативного зведення Генштабу ЗСУ станом на ранок 20 грудня, на Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує артилерійські обстріли позицій наших військ та цивільної інфраструктури вздовж правого берега річки Дніпро. Під ураження потрапили райони населених пунктів Темирівка, Червоне, Малі Щербаки і Плавні Запорізької області та Чорнобаївка, Антонівка, Херсон, Микільське, Токарівка і Милове на Херсонщині. Інформацію про ураження ворожих об'єктів у Мелітополі вночі поки на офіційному рівні не коментують.

stopcor.org

Теги: Мелітополь,ЗСУ , війна в Україні, окупанти,бавовна
ПРЯМИЙ ЕФІР