Бійці з "Ахіллесу" зпопелили позицію ворожої аеророзвідки на Сватівському напрямку (відео)

Бійці з "Ахіллесу" зпопелили позицію ворожої аеророзвідки на Сватівському напрямку (відео)
266073 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під Сватовим на Луганщині – гаряче. Українські бійці продовжують нищити противника, навіть не вступаючи з ним у прямий контакт. Так, тероборонівці зі столичної роти "Ахіллес" нанесли удар з БПЛА по позиціях російської аеророзвідки.

Відповідні кадри з прикордоння Луганської та Харківської областей було оприлюднено на сторінці підрозділу ТрО ЗСУ "Ахіллес" у фейсбуці.

Повідомляється, що команда роти артилерійської аеророзвідки "Ахіллес" виявила позиції російських операторів БПЛА та прицільно вдарила по особовому складу окупантів.

"Ми помстимося за кожного побратима та посестру, за кожну ракету чи шахед, скинутий на цивільну інфраструктуру. Жоден злочин не мине безслідно", – наголошують бійці. 

Як повідомили у Центрі стратегічних комунікацій (СтратКомі) ЗСУ, це сталося на Харківсько-Сватівському відтинку, де наразі тривають позиційні бої.

Незалежний військовий оглядач Деф Мон зауважив, що 19 грудня ЗСУ відбили ворожі атаки в районі Стельмахівки та Червонопопівки на Луганщині. Також є повідомлення про обстріл у районі Ягідного. На його думку, українські бійці дещо просунулись на півдні від Ягідного. В іншому, суттєвих змін на мапі на цьому напрямку немає. 

 

За даними моніторингової групи DeepState, станом на початок доби 20 грудня, на Сватівському напрямку на Луганщині було уточнено просування лінії фронту в лісі біля Кремінної.

В оперативному зведенні Генштабу ЗСУ станом на 6:00 20 грудня зазначено, що на Куп’янському та Лиманському напрямках ворог здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Котлярівка, Крохмальне, Берестове Харківської області та Новоселівське, Стельмахівка, Макіївка, Площанка, Червонопопівка і Діброва Луганської області.

stopcor.org

Теги: Ахіллес, війна в Україні,аеророзвідка,Сватово,БПЛА
ПРЯМИЙ ЕФІР