РосЗМІ: Ексголова "Роскосмосу" Рогозін отримав поранення під час обстрілу

РосЗМІ: Ексголова "Роскосмосу" Рогозін отримав поранення під час обстрілу
314555 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російські засоби масової інформації повідомляють, що 21 грудня під час обстрілу Донецька був поранений колишній голова "Роскосмосу" Дмитро Рогозін.

Про це інформує видання Baza.

Спочатку повідомлялося, що був обстріляний ресторан "Шеш-Беш", де Рогозін святкував свій день народження. Тоді ексголова "Роскосмосу" нібито не постраждав, але пізніше російські ЗМІ повідомили, що він отримав осколкове поранення та був госпіталізований.

Також росіяни кажуть, що під час обстрілу загинули двоє людей, серед яких – охоронець так званого очільника "уряду ДНР". Ще близько 5 людей отримали поранення.

РосЗМІ публікують відео з ресторану та показують "наслідки обстрілу". На них можна побачити тіло загиблого, вибиті шибки та руйнування всередині будівлі.

 

Нагадаємо, 15 липня стало відомо, що путін звільнив Дмитра Рогозіна з посади генерального директора держкомпанії "Роскомос".

Рогозін перебував на посаді 4 роки. Як політик він відомий своїм крайнім націоналізмом та імперськістю. У 2014 році чоловік потрапив під санкції США, оскільки підтримав анексію Криму. Як ворог України, росіянин внесений у базу даних "Миротворця". Саме він є неофіційним куратором діячів з "Придністровської Молдовської Республіки".

stopcor.org

Теги: Роскосмос,Дмитро Рогозін,Донецьк,ресторан Шеш-Беш
ПРЯМИЙ ЕФІР