У центрі Мелітополя – вибух: поліцейському-зраднику відірвало ногу

У центрі Мелітополя – вибух: поліцейському-зраднику відірвало ногу
325358 ПЕРЕГЛЯДІВ

На тимчасово окупованих територіях півдня триває серія надзвичайних подій: у центральній частині Мелітополя (Запорізька область) після вибуху загорівся автомобіль.

Про підрив білого "дастера" у районі парку Горького близько 11:15 у п'ятницю, 23 грудня повідомило регіональне інформаційне агентство "Мелітополь".

Цю інформацію підтвердив міський голова Мелітополя Іван Федоров. За його словами, вибухнув автомобіль, яким користувались російські окупанти.

 

Крім того, повідомляється, що вибух також підтверджують в окупаційній "адміністрації Запорізької області": заяву про це зробив гауляйтер регіону Володимир Рогов. Однак подробиці щодо приналежності машини поки не розголошуються.

Незабаром у мережі з'явилися перші фото з місця події. Видно, що білу автівку майже повністю охопило полум'я. Однак незрозуміло, чи перебували в ній у момент вибуху й горіння водій та пасажири.

 

Оновлено: за попередніми даними з проросійських джерел, у Мелітополі в "Рено Дастер" підірвали двох співробітників ФСБ. Обидва важко поранені, у одного відірвана кінцівка.

Пізніше мер Мелітополя Іван Федоров уточнив, що пасажиром авто, якому відірвало ногу, став місцевий поліцейський-колаборант Андрій Блавацький. Зрадник отримав від загарбників місце начальника Лінійного відділу міліції. 

Також зазначається, що на авто такої ж марки вчора, 22 грудня, "на концерт Кобзона" у Каховці на Херсонщині відправився колаборант з Любимівки Андрій Штепа.

Нагадаємо, зрадника Штепу на прізвисько "Шнира" дістали з обгорілого салону машини вже "200-м". Згодом на місце події приїхали представники окупаційної "адміністрації" та російські військові, які очепили територію. Смерть гауляйтера підтвердили проросійські джерела, вони вважають інцидент справою рук українського підпілля.

stopcor.org

Теги: Мелітополь,Володимир Рогов,гауляйтер , колаборант
ПРЯМИЙ ЕФІР