Один постріл - "мінус" 10 загарбників: ЗСУ показали кадри знищення окупантів під Бахмутом (відео)

Один постріл - "мінус" 10 загарбників: ЗСУ показали кадри знищення окупантів під Бахмутом (відео)
350397 ПЕРЕГЛЯДІВ

Б'ють, стріляють, бомблять і штурмують – росіяни ось уже понад три місяці "лізуть" на Бахмут зі всіх можливих "дірок", але кожна їхня спроба виявляється марною. Місто стоїть непохитно під синьо-жовтим прапором.

За словами військових, які там знаходяться, так буде й надалі, бо українці захищатимуть кожен сантиметр рідної землі.

До прикладу, ось останнє відео з цього напрямку, яке опублікували в Центрі стратегічних досліджень. Зокрема, у своєму Телеграм-каналі військові чітко і з гумором показали кадри знищення ворогів. Зробили все грамотно та швидко.

Спочатку відстежили групу російських найманців, які поверталися з нульової лінії на так званий перепочинок. Знайшли їхнє "лігво", а далі залишалось лиш дочекатися, коли вони всі зберуться "до купи".

 

Сам Бахмут на Донеччині є стратегічно важливим для росії, адже там перетин доріг, висоти за містом, які для них важливі.

Про особливе значення Бахмута для росіян повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Спроба захопити Бахмут є символізмом для росіян – досягти хоч якоїсь перемоги до якоїсь дати. В результаті ворог уже втратив там тисячі солдатів, а місто – під українським прапором", - сказав Гайдай.

Те, що росіяни гинуть "як мухи" на цьому відрізку фронту, свідчать і дані супутникових знімків. Поле в прямому сенсі слова всіяне трупами російських військових. На клапті землі завбільшки два на два метри – більше, ніж два десятки тіл окупантів.

Примітно, але в Інституті вивчення війни повідомили, що російськi війська сповільнили наступ у районі Бахмута на Донеччині. Окупанти, ймовiрно, будуть ініціювати тактичну або оперативну паузу.

stopcor.org

Теги: Бахмут , війна в Україні, окупанти,ЗСУ
ПРЯМИЙ ЕФІР