"Слузі" Камельчуку САП оголосила підозру за недостовірне декларування: подробиці

"Слузі" Камельчуку САП оголосила підозру за недостовірне декларування: подробиці
59543 ПЕРЕГЛЯДІВ

27 грудня САП та НАБУ повідомили про підозру народному депутату від "Слуги народу" Юрію Камельчуку за недостовірне декларування.

 

 

Про це повідомляє пресслужба САП.

 

 

 

 

"Установлено, що у декларації за 2020 рік нардеп не вказав квартиру на столичному Печерську вартістю понад 3,6 млн грн, яка перебувала у нього в оренді з жовтня 2019 по жовтень 2021 років для проживання у м. Києві", - йдеться у повідомленні.

 

 

Також нардеп забув вказати непогашене кредитне зобов'язання перед однією з банківських установ на суму майже 50 тисяч доларів. Прокурори зазначають, що цю інформацію він був зобов'язаний внести в декларацію, бо кредитна заборгованість перевищувала 50 прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

Правоохоронці не називають імені фігуранта, але, за інформацією УП, мова йде про народного депутата від партії "Слуга народу" Юрія Камельчука. Цей нардеп став відомим під час пандемії COVID-19, бо він виступав проти вакцинації та поширював теорії змови щодо коронавірусу в публічних виступах.

Джерело

Теги: Камельчук,САП, Спеціалізована антикорупційна прокуратура,Спеціалізована антикорупційна прокуратура України,Україна,САПУ,Юрій Камельчук Вікіпедія,Камельчук Вікіпедія ,Слуга народу,Слуга народу Юрій Камельчук,Слуга народу Камельчук,COVID-19,COVID,ковід,нардеп,нардеп Камельчук,нардеп Юрій Камельчук,народний депутат,Народний депутат,народний депутат Юрій Камельчук,народний депутат Камельчук
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР