У російському Новочеркаську повністю згоріла військова казарма (відео)

У російському Новочеркаську повністю згоріла військова казарма (відео)
305180 ПЕРЕГЛЯДІВ

На росії все стабільно – новий день, нова пожежа.

З російських ЗМІ стало відомо, що масштабна пожежа спалахнула в Новочеркаську, що у Ростовській області. За даними росЗМІ повністю згоріла одна з будівель військової казарми. Попередньо приміщення належало 150-й дивізії армії російської федерації.

З кадрів бачимо, що вогонь охопив казарму вночі, ймовірно займання сталося в ніч з 27 на 28 грудня. РосЗМІ цього не повідомляють. Також наразі, невідомо чи є жертви і постраждалі.

Відео пожежі публікує мелітопольський Телеграм-канал "Ріа Мелітополь".

До слова, 150-та мотострілецька Ідрицько-Берлінська ордену Кутузова дивізія –це одне із військових формувань Сухопутних військ росії у Південному військовому окрузі. Його створення почалося наприкінці 2014 року, після літньої кампанії війни на сході України. Сама дивізія базується у місті Новочеркаську, що в двохсот кілометрах від тимчасово окупованого Маріуполя. Чисельність військових за попередніми даними становить понад десять тисяч осіб.

Часто військових з цієї дивізії можна зустріти на полі бою. Так за даними Генштабу 6 березня 2022 року, на теренах України, 150-та мотострілецька бригада втратила не менше 7 своїх БТГ.

"Наразі важко сказати про точні дані про втрати російсько-фашистських сил, адже окупанти ретельно приховують правду. Однак, достеменно відомо, що протягом 10 діб відсічі кремлівської агресії, в районі відповідальності ОТУ „Схід“, щонайменше 7 батальйонних тактичних груп ворога втратили боєздатність", — йдеться в повідомленні ОТУ "Схід" від березня, 2022 року.

Також, 7 березня 2022 року, у військовому шпиталі в місті Ростові-на-Дону було доставлено понад 200 тіл загиблих військовослужбовців зі складу цієї ж, 150-ї дивізії.

stopcor.org

Теги: Новочеркаськ,військова казарма
ПРЯМИЙ ЕФІР