Володимир Гройсман цілеспрямовано мінусує Володимира Зеленського. На що розраховує аутсайдер?

Володимир Гройсман цілеспрямовано мінусує Володимира Зеленського. На що розраховує аутсайдер?
37222 ПЕРЕГЛЯДІВ

Політична боротьба у Вінницькій області під майбутні парламентські та президентські вибори у повному розпалі. Один із її проявів, який впадає в око – це цілеспрямоване замовчування у підконтрольних Гройсману ЗМІ та соцмережах загальнодержавної політики Володимира Зеленського.

"Стратеги" Гройсмана повністю проігнорували, наприклад, головні нещодавні події - історичний візит Володимира Олександровича до США.

Потім послання Володимира Зеленського до Верховної Ради.

Власники місцевих інформаційних каналів отримали чіткі інструкції – блокувати доступ вінничан до інформації щодо діяльності глави держави, а підконтрольні депутати та чиновники нічого не повинні коментувати – ні в позитивному, ні в негативному ключі.

Як все це працює на руку путіна? Відповідь на це питання мають дати у СБУ. Як і на деякі інші. Чому міська влада, контрольована кишеньковою партією “Українська стратегія Гройсмана”, понад півроку тягла з перейменуванням вулиць із радянськими назвами? Чому корупція в особливо великих масштабах продовжує цвісти буйним цвітом у цьому обласному центрі під час війни?

Навіщо Володимиру Гройсману потрібно всіляко послаблювати верховного головнокомандувача?

Гройсман - пихатий, підлий і мстивий

Колишній мер Вінниці та колишній прем'єр-міністр вкрай пихатий, підлий та мстивий.

Варто лише згадати, як, підлизуючись до новообраного президента Зеленського, він зрадив свого колишнього боса Петра Порошенка, звинувативши його у масштабній корупції, щоби залишитися на посаді прем'єра.

За повний розвал економіки, армії, медицини Зеленський прибрав Гройсмана.

До війни той у відповідь прямо і без сорому поливав брудом Володимира Олександровича при кожній нагоді на телеканалах нового свого “хазяїна” Ріната Ахметова.

У воєнний час, розуміючи, що отримає на пальцях у вигляді статті "державна зрада" (а реальні підстави є - хоча б за його зв'язки з президентом АТ "Мотор Січ" В'ячеславом Богуслаєвим, який постачав військові запчастини російської федерації), став мінусувати главу держави більш “філігранно”.

Як уже зазначено, не пропускаючи доступними каналами комунікацій, а їх більшість у Вінниці та області належать йому, новини про діяльність президента.

На що розраховує аутсайдер? Адже рейтинг партії “Українська стратегія Гройсмана” загалом по Україні дорівнює двом відсоткам! Це поки що його люди контролюють більшість депутатів у вінницькій міській та обласній радах.

До пори до часу.

Адже якщо говорити про силовий блок, то донедавна "стратеги" контролювали всіх місцевих силовиків.

Доки окружну прокуратуру не очолив Олександр Бутович.

За останній рік одне за одним з його ініціативи було відкрито низку кримінальних проваджень щодо видачі чиновниками міськвиконкому незаконних дозволів на будівництво комерційних об'єктів, розкрадання бюджетних коштів.

У "стратегів" Гройсмана критична ситуація

Загалом у “стратегів” Гройсмана критична ситуація зі збереженням свого впливу. З одного боку, зростає рейтинг голови обласної військової адміністрації Сергія Борзова та голови обласної організації партії "Слуга народу", його дружини Ірини Борзової.

З іншого, ефективно накриває вінницьких виборців громадське об'єднання “Ми - вінничани!”, очолюване колишнім соратником Гройсмана Валерієм Коровієм та фінансоване олігархом Юрієм Косюком.

Тож пропетляти між крапель дощу і вийти сухим з води колишній прем'єр Гройсман сподівається за рахунок свого нового боса Ріната Ахметова.

Щоб не потрапити в більш серйозний заміс з Офісом президента, хитромудрий (як він сам про себе думає) Гройсман зараз займається тільки тим, що хайпує на війні та українських патріотах.

Крайній його відеоролик отримав зворотну реакцію - цілу хвилю гніву користувачів.

Ось Володимир Борисович у дворі свого будинку під Вінницею у Царському селі.

Доміна обладнана генератором на 25 кВт вартістю близько півмільйона гривень.

І в двох інших його "хатинках" у Києві, до речі, працює повністю автономна система безперебійного електроживлення.

Про будинок у Лондоні, де він провів перші два тижні на початку вторгнення, і говорити не варто - там не відключають електрику.

До слова, Гройсман зараз військовозобов'язаний. Це в юності у кріслі директора ринку він відкосив від армії за рахунок, як пишуть у соцмережах, довідки з з діагнозом "шизофренія". Ставши мером, як подейкують, ця довідка зникла.

Так ось… Стоїть такий військовозобов'язаний Гройсман із самовдоволеною та ситою пикою біля мангального багаття та вітає українців, чиї сини та батьки проливають кров, з Різдвом та Новим роком.

А під роликом титри англійською мовою. Напевно, для тих самих українців?

Ні!

Цей ролик, за задумом політичних технологів, призначений для західних партнерів.

Розгубивши свій і так невисокий рейтинг через численні корупційні скандали, а також явну проросійську орієнтацію, Гройсман сподівається, що на майбутніх парламентських виборах отримає підтримку від Заходу.

Ну що ж… Надія вмирає останньою.

Хоча краще б він привітав вінничан зі святами із темної, холодної квартири десь на Тяжилові.

У щирість Гройсмана повірили б трохи більше.

Андрій Ковальчук

Теги: Володимир Гройсман ,Гройсман , Володимир Гройсман Вікіпедія, Володимир Гройсман корупційні схеми, Украиинская стратегия Гройсмана,Гройсман Вікіпедія,Політична боротьба у Вінницькій області ,Політична боротьба ,Політика,Володимир Зеленський, Володимир Зеленський, Володимир Олександрович Зеленський,Зеленський,Володимир Зеленський Вікіпедія,Зеленський Вікіпедія,Президент Володимир Зеленський ,Президент Зеленський ,Президент України Володимир Зеленський ,Президент України Зеленський ,Президент України ,Президент , Верховна Рада, Верховна Рада України,ВР,ВРУ,Українська стратегія Гройсмана, Українська стратегія Гройсмана Вінниця,Рінат Ахметов,Ахметов,Рінат Ахметов Вікіпедія,Ахметов Вікіпедія,АТ "Мотор Січ" В'ячеслав Богуслаєв,АТ "Мотор Січ" Богуслаєв,АТ "Мотор Січ" ,АТ Мотор Січ,Мотор Січ,В'ячеслав Богуслаєв,Богуслаєв,Вінниця,Володимир Гройсман Вінниця,Гройсман Вінниця,Олександр Бутович,Бутович,Слуга народу, Ірина Борзова,Борзова,Сергій Борзов,Сергій БорзовБорзов,Вінницька Військова Адміністрація Сергій Борзов,Вінницька ОДА Сергій Борзов ,Сергій Борзов Вікіпедія,Борзов Вікіпедія,Ірина Борзова Вікіпедія,Борзова Вікіпедія
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР