Хто стоїть за здирниками з MG group на чолі із Миколою Григор'євим?

Хто стоїть за здирниками з MG group на чолі із Миколою Григор'євим?
285730 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мабуть, саме з цього питання треба сьогодні розпочинати всі публікації, спрямовані на знищення злочинного угруповання Іванова-Григор'єва. Таке формулювання надасть майбутньому слідству оперативної повноти та актуальності.

Співробітники поліції багато разів порушували кримінальні справи за фактами свавілля адвокатів-шахраїв з MG group та KPD Consulting, але співучасть продажних суддів у їхніх махінаціях надійно захищає аферистів від судових позовів та поліцейських розслідувань.

В умовах великої народної війни саме час запитати у влади, чому за спинами героїв продовжують свої чорні справи особливо небезпечні злочинці, і про яку нову європейську Україну може йтися, поки суди та чиновники продовжують покривати банду жорстоких аферистів.

Про злочинну групу, яка ховається за вивіскою MG, відомо багато. За спиною Андрія Іванова та його кума та подільника Миколи Григор'єва проглядається каламутне прокурорське минуле. Іванов якийсь час працював прокурором Магдалинівського району Дніпропетровської області, а Григор'єв Микола був співробітником Генеральної прокуратури.

На державній службі обидва обзавелися зв'язками та навичками, які сьогодні використовують для залякування людей, фінансових махінацій та захоплень чужого майна.

З цією метою махінаторами було створено надійний кримінальний конвеєр, до роботи якого вони залучили ще двох злочинців із юридичними дипломами, Івана Холода та Івана Чорного, відомих спеціалістів із виготовлення фальшивих довідок та судових ухвал.

Злочинна схема відпрацьована до автоматизму. За сприяння продажних суддів Іванов та Григор'єв створюють юридичний прецедент (суд, заборгованість, кредит тощо), а коли відкривається виконавче провадження, вдаються до фальсифікації документів.

На підставі фальшивих постанов, які виготовляють кримінальні адвокати Чорний та Холод, провадиться арешт рухомого та нерухомого майна ошуканих клієнтів та вилучення грошей з їх рахунків, оскарження реєстрації майна, виділення та арешт часткою всіх членів сім'ї жертви.

Оволодівши майном ошуканих клієнтів, Андрій Іванов і Микола Григор'єв переписують їх квартири, машини і земельні ділянки, на підставних осіб або спеціально створені для цієї мети компанії.

Тобто, отримавши потрібні рішення судів і підробивши необхідні документи, члени ОЗУ MG group присвоюють і продають майно своїх жертв, прирікаючи їхні сім'ї на випробування і злидні.

З цією метою аферисти створили та зареєстрували ще дві структури, KPD Consulting та ДП «СЕТАМ».

KPD Consulting була створена для відмивання грошей, незаконної легалізації величезних бюджетів, а ДП «СЕТАМ» – це торговий майданчик для реалізації вкрадених у клієнтів цінностей.

Жертвами рейдерського свавілля махінаторів із MG group вже стало понад 50 українських сімей. Якби їх пограбували російські агресори, то це вже на весь світ було б названо звірством та військовим злочином. А Іванов і Григор'єв, які розбагатіли на горі сотень доведених до відчаю людей, навіть не були притягнуті до суду.

Причина цього проста і трагічна. Вони діляться грошима, здобутими абсолютно бандитським чином, із суддями київських судів, які забезпечують їм найнадійніше із можливих прикриттів, судово-юридичне.

Хочеться звернути увагу СБУ та Прокуратури на те, що у столиці, буквально в них на очах, цинічно грабують українських громадян махінатори Іванов, Григор'єв, Холод та Чорний. Можливо, законодавство військового часу дозволить припинити їхні цинічні витівки, а заразом посадити за ґрати бандитів у мантіях, які підривають віру людей у правосуддя та українську державність?

Якщо ж цього не станеться, то єдиним способом покінчити з ОЗУ MG-group стануть регулярні та наполегливі звернення до ЄСПЛ та інших комісій Європейського парламенту.

У розпорядженні європейських інспекторів виявляться і імена продажних суддів, і інформація про тривалу (і, ймовірно, навмисну) бездіяльність українських силовиків, що заплющують очі на чорні справи кримінальних махінаторів.

Ймовірно, реакція європейців буде гострою та непримиренною, і це правильно. Країні, в якій Іванови та григор'єви безкарно грабують людей, не місце в цивілізованому світі.

Автор: Оксана Кучеренко


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

По всіх питаннях щодо опублікованого матеріалу звертайтесь на електронну пошту: [email protected]

Теги: Иванов,Григорьев,Компания,грабеж, украинцы,Украина,грабеж украинцев,Победа,Иванов Андрей Валерьевич,Иванов Андрей, Кривой Рог, Днепропетровская область,Овчинникова Елена Александровна,Овчинникова Елена,Овчинникова,Киев, Киевская область, Киевская регистрация, регистрация,Холод,Черный,тероборона,Оборона,MG group,KPD Consulting,Территориальная оборона,Иван Холод,Иван Черный,Григорьев Николай, Денис Шмигаль,Шмигаль,Денис Шмигаль Википедия,Шмигаль Википедия,Полиция, национальная полиция,Нацполиция,Нацполиция Украины,ГП «СЕТАМ»,СЕТАМ,Іван Холод,Іван Чорний,Андрій Іванов,Микола Григор'єв
ПРЯМИЙ ЕФІР