Бодров Єгор: не зважаючи на те, що конкурс на зайняття посади директора НАБУ триває, у ЦПК вже зробили висновки щодо добропорядності окремих кандидатів

Бодров Єгор: не зважаючи на те, що конкурс на зайняття посади директора НАБУ триває, у ЦПК вже зробили висновки щодо добропорядності окремих кандидатів
357976 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не зважаючи на те, що конкурс на зайняття посади директора НАБУ триває, у ЦПК вже зробили висновки щодо добропорядності окремих кандидатів. 

На мій погляд, висновки упереджені та далекі від реальності. 

Не знаю, чим керувався колектив ЦПК та пан Шабунін, оприлюднюючи цей матеріал. Але, сподіваюсь, що у такий спосіб, він не намагався вплинути на думку конкурсної комісії. Адже, тісно співпрацюючи з поважними європейськими та американськими колегами, він має чудово розуміти, як мінімум, репутаційні наслідки подібних кроків. 

В будь-якому випадку, оскільки джерела використані в дописі ЦПК, м‘яко кажучи, не достовірні, а інформація викривлена, прокоментую кілька моментів: 

про СІЗО - історія, про яку полюбляють згадувати мої опоненти, забуваючи при цьому розповісти про її фінал. Не буду наразі глибоко вдаватись у подробиці. Просто наведу кілька цитат з постанови тоді ще ГПУ про закриття кримінального провадження

«… Таким чином, вищенаведені доводи свідчать про відсутність події злочинів, передбачених ч.4 ст.187, ч.4 ст.189 КК України.

Поряд з цим, в ході досудового розслідування НЕ ВСТАНОВЛЕНО ПОДІЇ КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВОПОРУШЕННЯ. 


Кримінальне провадження N42015000000001613 за ознаками:

кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4. ст. 187, ч. 4 ст. 189, ч. 1 ст. 258-3 КК України закрити У ЗВ’ЯЗКУ З ВСТАНОВЛЕННЯМ ВІДСУТНОСТІ ПОДІЇ КРИМІНАЛЬНИХ ПРАВОПОРУШЕНЬ».

про адвокатську діяльність - якщо  відкинути всі філософські роздуми та юридичні визначення понять «доброчесність» та «презумпція невинуватості», то фактом залишається те, що розгляд справи, про яку нещодавно згадали у ЦПК, триває вже 8 років. Вина особи до цього часу не доведена. На мій погляд, це більш ніж красномовний момент. 

І на останок про особистий сайт - наразі у мене не має жодних персональних інтернет-ресурсів. Єдиний канал комунікації – моя сторінка у мережі Facebook. Вебсайт, на який посилаються в ЦПК та окремі ЗМІ, фейковий. Власне, як і більша частина інформації, що там викладена. 

Маю велике прохання до всіх зацікавлених сторін, зокрема і до нашого громадського простору – будь ласка, керуйтесь перевіреними даними та джерелами.  А, за потреби, звертайтесь за коментарями. Я залюбки допоможу вам у дотриманні як і стандартів журналістської етики, так і норм чинного законодавства.

Бодров Єгор

Теги: Бодров Єгор Євгенович,Бодров Єгор НАБУ,Бодров Єгор,НАБУ ,директор НАБУ,ЦПК
ПРЯМИЙ ЕФІР