Корупційний спрут Яніни Аранчій

Корупційний спрут Яніни Аранчій
34329 ПЕРЕГЛЯДІВ

В час коли народ України втрачає своїх кращих дочок та синів корупційні щупальці Начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області Яніни Аранчій тісно обіймають бізнес спільноту прифронтового регіону. Давайте спільно з вами користуючись відкритими джерелами інформації та допомогою інсайдерів спробуємо розібратися, чому безкарність породжує вседозволеність.

Нещодавно на інтернет ресурсі Полтавщина опублікована стаття Романа Стегнія про статки родини Аранчій, чи є підстави нам полтавчанам піддавати сумнівам об’єктивність викладеним фактам. Зрозуміло, що ні, ми всі знаємо в кожного члена родини, а таких четверо в користуванні автомобілі вартістю не менше п’ятдесят тисяч доларів, множимо та отримуємо круглу суму. Земляки уявіть двісті тисяч доларів і це тільки транспорт. Питання - звідки? А тому твердження, що використання службового положення підкріпленого політичними можливостями забезпечує невичерпне джерело надходження корупційних коштів.

Про, що говорять інсайдери? Правоохоронці беріть на озброєння.

В Головному управлінні Держпродспоживслужби в Полтавській області Яниною Аранчій створена система «Смотрящих» за роботою управлінь та відділ. Персонально в роботі системи задіяні виключно колишні правоохоронці які координують та погоджують свою протиправну діяльність особисто з в.о. заступника начальника ГУ Першин Юрієм Едуардовичем.

Персональний склад «Смотрящих»:

  • Управління фітосанітарної безпеки - Симоненко Василь Іванович;
  • Управління захисту споживачів - особисто Першин Юрій Едуардович за особливими дорученнями Яковенко Юрій Валентинович;
  • Управління безпечності харчових продуктів, лікарні ветеринарної медицини та лабораторії Держпродспоживслужби - Корнійчук Артур Сергійович;
  • Відділ реєстрації сільськогосподарської техніки – Каспіч Валерій Олександрович.

Практична робота Головного Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області знаходиться під контролем відставних поліціантів. Діяльність вищеназваних осіб направлена на створення таких умов суб’єктам господарювання. що змушує їх схилятися до дачі неправомірної вигоди в прямій формі або під виглядом оплати послуг через контрольовані структури. В поле зору впадає обставина, що переважна більшість працівників Головного Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області які в минулому працювали в системі міністерства внутрішніх справ та прийняті на роботу за останній рік є знайомими, кумами чи підлеглими чоловіка начальника ГУ Аранчій Янини Сергіївни , Кулинич Віталія Івановича. Робота в структурах ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області надає відставним поліціантам бонус у вигляді броні від призову до лав Збройних Сил України в період війни з Росією.

Продовжуючи тему діяльності створеної начальником Держпродспоживслужби в Полтавській області Яніни Аранчій корупційної вертикалі з вимагання коштів, перевищуючи службові повноваження видає накази про збір інформації, після чого всім підприємцям і бізнесу стали відомі розцінки на послуги Держпродспоживслужби в Полтавській області. З усіма великими операторами м'ясопереробних, рибопереробних, молокозаводів, яйцесклади і оптовими базами продуктів харчування області була проведена відповідна робота та визначена сума за безперешкодну і вільну роботу підприємств в місяць.

На шпальтах багатьох медіа-ресурсів можна неодноразово зустріти інформацію про протиправну діяльність на посаді начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Аранчій Янини Сергіївни, за незначний період перебування на посаді вона стала фігурантом кількох кримінальних справ, протоколів про корупції та і на теперішній час розслідується справа за фактом контрабанди гуманітарної допомоги з політичним присмаком, зрозуміло на цьому не зупиниться.

Маємо кілька питань до ряду державних органів.

1. Запитати у т.в.о. голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Андрія Лордкіпанідзе скільки ще це організоване злочине угрупування буде перебувати на займаних посадах? Чи будуть проведені службові розслідування відносно посадових осіб вказаної державної установи, що кошмарить бізнес області плановими та позаплановими перевірками в період військового стану.

2. Почути думку начальника Полтавської ОВА Дмитра Луніна про позицію керівництва області по фактах системної корупції в Головному управлінні ДПСС області та особисто його керівника Яніни Аранчій. Викликає здивування, що багата на кадри область тримається за особу, що повністю дискредитувала себе, як державний службовець, керівник і професіонал, занапастила себе низкою корупційних зловживань.

3. Побачити адекватну, професійну реакцію правоохоронних органів Полтавської області (СБУ, Національної Поліції, Прокуратури, НАБУ, ДБР) по фактам посадових злочинів в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Полтавської області.

4. Зрозуміти позицію Мінекономрозвитку та Кабінету Міністрів загалом, чому на посаді начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області. знаходиться людина, яка займається особисто кришуванням корупціонерів та незаконно збагачуючись сама, що своєю некомпетентністю, безвідповідальністю та бездіяльністю практично поставила на межу краху роботу державного органу.

5. Особливе прохання до Олега Кулініча Голови депутатської групи «Довіра» та Олександра Біленького Голови Полтавської обласної ради проявіть політичну принциповість нетерпимості до корупції.

В минуле пішла епоха корупції, що була пов’язана з попередньою владою, але чомусь вона ще живе в Головному управлінні Держпродспоживслужби Полтавської області.

Теги: корупція,Україна,Яніна Аранчій,Аранчій,Корупційний спрут Яніни Аранчій,Начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області Яніна Аранчій,Начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області Аранчій,Начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області ,Начальник Головного управління Держпродспоживслужби Яніна Аранчій,Начальник Головного управління Держпродспоживслужби Аранчій,Головне управління Держпродспоживслужби у Полтавській області Яніна Аранчій,Головне управління Держпродспоживслужби у Полтавській області Аранчій,Головне управління Держпродспоживслужби у Полтавській області ,Головне управління Держпродспоживслужби Яніна Аранчій,Головне управління Держпродспоживслужби Аранчій, Полтавська область,Полтава,Головне управління Держпродспоживслужби ,Держпродспоживслужба,Держпродспоживслужба Яніна Аранчій,Держпродспоживслужба Аранчій,Держпродспоживслужба ,Яніна Аранчій Полтава,Аранчій Полтава,Роман Стегній,Стегній,Першин Юрій Едуардович,Першин Юрій ,Першин ,Симоненко Василь Іванович,Симоненко Василь ,Симоненко ,Яковенко Юрій Валентинович,Яковенко Юрій ,Яковенко , Корнійчук Артур Сергійович, Корнійчук Артур , Корнійчук ,Каспіч Валерій Олександрович,Каспіч Валерій ,Каспіч ,Аранчій Янина Сергіївна,Росія, Російська агресія ,ЗСУ,ЗС України, Збройні Сили, Збройні Сили України,СБУ, Національна Поліція, Прокуратура, НАБУ, ДБР, СБ України, Служба Безпеки України, Служба Безпеки, Нацполіція, Нацполіція України,Олег Кулініч,Кулініч, СБУ Кулініч, СБУ Олег Кулініч,Олександр Біленький,Біленький
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР