У Білорусі та Криму росіяни розмістили ракетоносії ядерної зброї, - Юсов

У Білорусі та Криму росіяни розмістили ракетоносії ядерної зброї, - Юсов
295223 ПЕРЕГЛЯДІВ

Андрій Юсов, представник ГУР МОУ, розповів про плани рф щодо ядерної зброї та можливих провокацій на півночі, сході та півдні України.

Інформацію оприлюднено у прямому ефірі телеканалу FREEДОМ.

Згідно з даними української розвідки, росіяни розмістили ракетоносії для ядерних боєголовок у Криму та в Білорусі. ГУР МОУ стежить за ситуацією і запевняє, що головна мета цих переміщень - провокації. Зокрема, рф намагається втягнути у війну білоруську армію, а провокація - один з варіантів тиску на самопроголошеного президента Лукашенка.

Для того, щоб застосувати ядерну зброю, крім ракетоносіїв потрібні ще ядерні заряди, які зберігаються окремо від ракет у спеціальних місцях. Юсов не відповів на питання, чи переміщено також ядерні заряди.

Одне з головних найближчих завдань, яке ставить перед собою російське командування - втримати Донбас, Крим та сухопутних коридор до Криму. Щоб досягнути своїх цілей, ворог здатен атакувати і з півночі з території Білорусі, і на сході - піти на Харківщину. Розвідник зазначив, що за усіма рухами противника стежать і про будь-які руху буде відомо заздалегідь.

Зазначимо, станом на 2018 рік росія мала 517 розгорнутих стратегічних носіїв ядерних зарядів - ракет, підводних човнів та стратегічних бомбардувальників. До них - 1420 ядерних зарядів.

У рф є спеціальний поїзд, який належить особливому підрозділу Міноборони, відповідальному за транспортування ядерних зарядів. У середині жовтня цей поїзд помітили неподалік від Москви і сприйняли це як черговий ядерний шантаж Кремля.

stopcor.org

Теги: Андрій Юсов,Білорусь,Крим,ядерна зброя, окупанти, війна в Україні
ПРЯМИЙ ЕФІР