У російського підводного флоту "поповнення": ЗСУ знищили ще один катер, - Генштаб

У російського підводного флоту "поповнення": ЗСУ знищили ще один катер, - Генштаб
269654 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минулої доби Збройні сили України окрім того, що відбивали наступ окупантів на трьох напрямках, встигли завдати непоправних збитків військовому флоту росії.

За даними Генштабу, які він опублікував зранку 10 січня, за останню добу ЗСУ знищили один російський катер. Щоправда, який саме, в зведенні Генштабу не йдеться.

Крім того, за останню добу українські воїни ліквідували 700 загарбників. Таким чином, з початку повномасштабного вторгнення в Україну кількість "гарних росіян" вже перевищила 112 тисяч.

Також за минулу добу ЗСУ відбили атаки армії рф в районах населених пунктів Білогорівка, Червонопопівка, Кузьміне Луганської області та Соледар, Білогорівка, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Курдюмівка, Майорськ, Мар’їнка і Побєда Донецької області.

Росіяни ведуть наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Лиманському напрямках, намагаються покращити тактичне положення на Куп’янському напрямку. Ворог зосереджує зусилля на захопленні Донецької області в межах адміністративного кордону. Втім, росіяни успіху не мають.

Протягом минулої доби противник завдав 8 ракетних та 31 авіаційний удар. Здійснив 63 обстріли з реактивних систем залпового вогню, в тому числі по цивільній інфраструктурі міст Харків, Херсон, Краматорськ Донецької області та Очаків на Миколаївщині. Є постраждалі серед мирного населення.

Загроза завдання ворогом авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України, наголошують у Генштабі.

stopcor.org

Теги: ЗСУ , війна в Україні, Збройні Сили України,флот
ПРЯМИЙ ЕФІР