Мером російського Бєлгорода став "колишній" українець

Мером російського Бєлгорода став "колишній" українець
336789 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колишній депутат від "Партії регіонів" Валентин Демидов став головою російського міста Бєлгород.

Про це повідомляє російське видання Бел.ru. Зазначається, що за обрання Демидова головою міста проголосували 33 із 36 депутатів Бєлгородської міськради.

У російському Бєлгороді Демидов почав працювати з лютого 2022 року.

До того робив кар’єру в Криму, де спершу працював у Пенсійному фонді України й на заводі "Кримський титан", а з 2002 року пішов у політику й був обраний депутатом Армянської міськради.

Потім вступив у "Партію регіонів", а у 2007 році переміг на виборах міського голови Армянська. У 2010-му був переобраний на другий термін.

Після окупації Криму росією Демидов залишився працювати на своїй посаді, а далі пішов на підвищення, ставши "міністром економічного розвитку" в окупаційному "уряді" Криму. Вступив у партію влади рф "Єдіная Россія".

У 2021 році став головою окупаційної адміністрації Сімферополя, але наприкінці року залишив цю посаду за власним бажанням і перебрався в Бєлгород.

Там він спочатку став заступником губернатора, а потім перейшов на роботу до міської адміністрації. У мерії російського міста він був радником, а потім став виконувачем обов'язків голови адміністрації.

Нагадаємо, у Бєлгороді дуже часто відбувається такий собі "френдлі-фаєр". Там це не рідкість. На території області вже неодноразово падали російські ракети, випущені ворогом в бік України.

stopcor.org

Теги: Бєлгород,мер Бєлгорода,Валентин Демидов
ПРЯМИЙ ЕФІР