Іноземні журналісти зняли удар росіян по житловому будинку в Бахмуті (відео)

Іноземні журналісти зняли удар росіян по житловому будинку в Бахмуті (відео)
313485 ПЕРЕГЛЯДІВ

Звичайний будинок. Не озброєним оком видно, що побудований у сучасному стилі, відносно недавно. Але в одну мить чиясь домівка перетворилася на гору з будівельного сміття. І все – через росіян.

Без зайвого докору сумління російські військові обстрілюють цивільну інфраструктуру України. Беззаперечним доказам цьому стали відеокадри, які зробили іноземні журналісти, зокрема журналісти Al Jazeera. Випадково вони стали свідками,я к загарбницькі російські війська обстріляли звичайний житловий будинок.

Копію відео опублікував один із новинних Телеграм-каналів про війну.

Примітно, але на дня речник 24-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Ярослав Ніколін в етері національного телемарафону " target="_blank" rel="follow noopener">повідомив, що у Бахмуті досі лишаються близько 5% жителів.

Ба більше, з його слів, у Бахмуті, щодня є втрати серед цивільного населення.

"Якщо взяти з початкової кількості населення Бахмута, думаю, зараз лишилося близько 5% населення. Щодня є втрати серед цивільних. Бо цивільне населення ходить по воду, намагається знайти продукти і теж потрапляє під обстріли. Нещодавно евакуйовували цивільних, одній жінці відірвало ногу. Але їх евакуювали до лікарні. Щодо настрою місцевих жителів – частина з них підтримує росію, на жаль. Але частина підтримує нас, пропонують свою допомогу", – розповів Ярослав Ніколін.

stopcor.org

Теги: Бахмут, війна в Україні,журналісти , окупанти,росіяни
ПРЯМИЙ ЕФІР