Сергій Левченко – “слуга” який збив на машині дитину на Київщині, намагається зам’яти свій злочин

Сергій Левченко – “слуга” який збив на машині дитину на Київщині, намагається зам’яти свій злочин
37432 ПЕРЕГЛЯДІВ

Депутат Київоблради Сергій Левченко, який збив 3 місяці тому дитину в місті Українка, намагається зам’яти скандал і шукає підтримку у своїх однопартійців, а також куратора Київської області СН Андрія Мотовіловца.

При всій, нібито закулісної підтримки Левченко, його деякими колегами депутатами, публічно виправдовувати злочинця ніхто не збирається. Левченко сміливо був «кинутий» під танки.

Зараз депутат намагається почистити за собою хвости про подію і за гроші видаляє інформацію в ЗМІ і соцмережах, а також намагається задобрити мати збитого дитини-Тетяну Троян.

Автомобіль Тесла, на якому абсолютно ДТП, вже неодноразово був помічений журналістами, оскільки Левченко не вніс його в декларацію.

Мотовіловец, в свою чергу, захоче публічного розслідування даного злочину, і щоб Левченко, в кінцевому результаті, був покараний, оскільки такі дії ганьблять президентську партію.

stopkor.info


Редакція не несе відповідальності за зміст опублікованих повідомлень інформаційних агентств та реклами і може публікувати статті, не поділяючи точку зору автора.

По всіх питаннях щодо опублікованого матеріалу звертайтесь на електронну пошту: [email protected]

 

Теги: Украина,Сергій Левченко,Левченко ,Депутат Київоблради Сергій Левченко,Депутат Київоблради Левченко,Депутат Київоблради ,Депутат Сергій Левченко,Депутат Левченко,Київоблрада Сергій Левченко,Київоблрада Левченко,Київоблрада ,Андрій Мотовіловець,Мотовіловець,ДТП,ДТП Сергій Левченко,ДТП Левченко
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР