ЗСУ уразили ворожий склад БК в окупованому з 2014-го року мікрорайоні Абакумова (відео)

ЗСУ уразили ворожий склад БК в окупованому з 2014-го року мікрорайоні Абакумова (відео)
358374 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мікрорайон Абакумова знаходиться на околицях окупованого Донецька. З різних сторін він оточений п'ятьма шахтами і сьогодні його "облюбували" російські терористи.

Та навіть такі надійні схованки, українські військові викривають "на раз-два". Ба більше з ювелірною точністю влучають у ті приміщення, де росіяни ховають свої боєприпаси. Саме їх, згодом мали передати на бойові позиції, аби обстрілювати українських військових.

Та наші Воїни випередили російські плани і знищили повністю склад боєприпасів в мікрорайоні Абакумова.

Зарево від вибухів добре видніється на відео, яке зняв український дрон і опублікували в Телеграм-каналі інтерактивної онлайн мапи бойових дій в Україні "Deep State". До слова саме з допомогою дрона, українським військовим вдалося "долетіти" на 50 кілометрів вглиб на ворожу територію.

На відео, після вибуху, бачимо,я к російські загарбники один з перед одного починають вибігати з будівлі. Ймовірні це ті окупанти,я ким вдалося вижити. На приближених кадрах бачимо, як деякі горе-вояки тягнуть за собою поранених. Наразі, точна кількість "200-тих" російських солдатів невідомо. Також не знаємо, яка кількість боєприпасів зберігалася на даному складі. Але судячи з відео і хвилі вибуху – їх було чимало.

Нагадаємо, декілька днів тому, також за допомогою дрона, російське населення втратило чергові від 1,5 до 5 мільйонів доларів. Ці гроші згоріли у полі в Україні. Все це зафіксували на відео. Зокрема, як дрон ЗСУ знищив танк армії рф і снаряди.

stopcor.org

Теги: Мікрорайон Абакумова, війна в Україні,склад БК,ЗСУ
ПРЯМИЙ ЕФІР