Джонсон заявив, що Путін погрожував йому ракетним ударом

Джонсон заявив, що Путін погрожував йому ракетним ударом
60059 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колишній прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон заявив, що президент РФ Володимир Путін погрожував ракетним ударом під час надзвичайного телефонного дзвінка напередодні вторгнення в Україну.

Про це повідомляє BBC.

Тодішній прем’єр-міністр сказав, що Путін сказав йому, що це займе "всього хвилину".

Коментар Путіна було зроблено після того, як Джонсон попередив, що війна стане "повною катастрофою" під час "дуже довгої" розмови у лютому 2022 року.

Подробиці цього обміну розкрито в документальному фільмі ВВС, в якому розглядається взаємодія Путіна зі світовими лідерами.

Джонсон попередив Путіна, що вторгнення в Україну призведе до західних санкцій та збільшення присутності військ НАТО на кордонах Росії.

Він також намагався стримати військові дії Росії, заявивши Путіну, що Україна не вступить до НАТО у найближчому майбутньому.

"Якогось моменту він погрожував мені і сказав: Борисе, я не хочу завдавати тобі болю, але з ракетою це займе всього хвилину. Весело", - сказав Джонсон.

За словами Джонсона, президент Путін був дуже фамільярний під час "найбільш екстраординарного дзвінка".

Джерело

Теги: Борис Джонсон,Джонсон,Борис Джонсон Вікіпедія,Джонсон Вікіпедія,Україна, Російська агресія , Російська Федерація,РФ, Украина, Война, война в Украине ,Война против РФ, Война против Украины, война России против Украины, Война с Украиной,Война с РФ,война с Россией, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією, Війна проти Росії, Війна проти України,Війна проти рф, Володимир Путін,Путін, Володимир Путін Вікіпедія,Путін Вікіпедія,НАТО,Колишній прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон,Колишній прем’єр-міністр Британії Джонсон,прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон,прем’єр-міністр Британії Джонсон,прем’єр-міністр Британії ,Британія Борис Джонсон,Британія Джонсон,Британія ,ракета,ракети,погрози Путіна,погроза,Ракетний обстріл ,Ракетний удар, ракетні удари ,агресія, агресія РФ,агресія Росії,збройна агресія російської федерації,збройна агресія росії,Агрессия,агрессия РФ ,агрессия РФ против Украины,агрессия России, Российская Федерация, Великобритания, Великобританія
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР