Експрезиденту АТ «Мотор Січ» повідомили нову підозру

Експрезиденту АТ «Мотор Січ» повідомили нову підозру
62836 ПЕРЕГЛЯДІВ

Експрезиденту АТ «Мотор Січ»,  Герою України В’ячеславу Богуслаєву повідомили підозру у сприянні діяльності терористичної організації «ДНР» (ст. 258-3 КК). Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

У грудні 2017 року підозрюваний організував господарську діяльність відокремленого підрозділу – Сніжнянський машинобудівний завод ПАТ «Мотор Січ» на тимчасово окупованій території у Сніжному Донецької області.

Богуслаєв сприяв діяльності терористичної організації «ДНР», сплачуючи «податки» та «митні платежі». Вони використовувалися у тому числі для насильницької зміни меж території та кордону України і вчинення терористичних актів.

Для обходу встановлених обмежень на господарські взаємовідносини з підприємством на тимчасово окупованій території Донеччини використовувались підконтрольні комерційні структури, зареєстровані в іноземній юрисдикції.  АТ «Мотор Січ» через зарубіжні компанії поставляла сировину у виді заготівок на Сніжнянський машинобудівний завод та отримувала з нього виготовлені запчастини для авіаційних двигунів виробництва АТ «Мотор Січ».

Джерело

Теги: АТ «Мотор Січ»,АТ Мотор Січ,Мотор Січ,Україна,АТ "Мотор Січ" Богуслаєв,АТ "Мотор Січ" В'ячеслав Богуслаєв,Богуслаєв,В'ячеслав Богуслаєв,ДНР, Донецька область,Донецьк,Підозра,Сніжнянський машинобудівний завод,машинобудівний завод,завод,Сніжнянський машинобудівний завод ПАТ «Мотор Січ»,ПАТ «Мотор Січ»
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР