Справедливість буде забезпечена – звернення Президента України

Справедливість буде забезпечена – звернення Президента України
54520 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бажаю здоровʼя, шановні українці!

Сьогодні у нашої держави плідний день – плідний у протистоянні тим, хто навіть зараз намагався послаблювати Україну. Нікому ми послаблювати нашу державу не дамо.

Дякую всім правоохоронцям, які сьогодні продемонстрували силу права й держави. Дякую уряду України за оперативне кадрове реагування. Зокрема, сьогодні були звільнені керівники митниці. Мені доповіли, що стосовно частини з цих звільнених розпочаті дисциплінарні провадження.

На жаль, у деяких сферах тільки так можна гарантувати законність – змінюючи керівників разом із впровадженням інституційних змін. Змінюючи настільки, наскільки необхідно, щоб врешті люди не бруднилися на посадах.

Сьогодні ж Службою безпеки України, ДБР, Бюро економічної безпеки та прокуратурою в межах відкритих кримінальних проваджень проведено десятки обшуків та інших дій у різних регіонах і щодо різних осіб. Я не хочу давати політичних оцінок, які можуть бути використані цими особами в інтересах свого захисту. Але я бачу з реакції в суспільстві, що люди підтримують дії правоохоронців. Отже, рух до справедливості відчувається. І справедливість буде забезпечена.

Особливо важлива чистота процесів у структурах Міністерства оборони та загалом сил оборони. Будь-яке внутрішнє постачання, будь-які закупівлі – усе має бути абсолютно таким же чистим і чесним, як зовнішнє постачання для нашої оборони. Хто цьому заважатиме, той не залишиться у відповідних структурах.

І окремо хочу сьогодні подякувати працівникам Національної поліції України, які швидко відреагували на ганебні факти, про які стало відомо вчора... Факти знущань з дівчат. Розпочато кримінальне провадження. Є перші затримання зловмисників. Процесуальні дії тривають. Насильству в Україні місця не буде.

Сьогодні ж був і доволі активний дипломатичний день – нашу державу відвідав Президент Австрії разом із кількома міністрами австрійського уряду. Є вагомі міжурядові домовленості, є чітке розуміння того, що Австрія не буде нейтральною в питаннях захисту життя та Європи. Є чітка австрійська позиція із засудження російської агресії та готовність надалі посилювати тиск проти Росії за терор.

Дякую пану Президенту Австрії, представникам австрійських міст, громад за те, що вони разом з Україною.

Звичайно, сьогодні провів декілька оперативних нарад із нашими військовими.

Фіксується певне збільшення наступальних дій окупантів на фронті – на сході нашої країни. Ситуація стає ще жорсткішою.

Дякую всім нашим воїнам, які готові до цього і які демонструють потрібну Україні стійкість.

Ми стійко пройшли увесь цей час – від лютого до лютого. Ворог намагається здобути зараз хоча б щось, щоб на річницю вторгнення показати нібито наявність якихось шансів у Росії.

Ми всі маємо бути в таких умовах особливо обʼєднаними, особливо зосередженими на державних інтересах і як наслідок – особливо стійкими. Впевнений, що такими й будемо.

Увечері підписав уже традиційні укази про нагородження наших воїнів. Державними нагородами відзначені 244 військовослужбовці Збройних Сил України.

Я дякую всім, хто воює за Україну!

Дякую кожному й кожній, хто допомагає нам отримувати необхідну зброю!

Дякую всім у світі, хто підтримує нас!

Слава Україні!

Джерело

Теги: Володимир Зеленський, Володимир Олександрович Зеленський, Володимир Зеленський Вікіпедія, Зеленський Вікіпедія,Президент Володимир Зеленський ,Президент Зеленський ,Президент ,Президент України Володимир Зеленський ,Президент України ,Президент України Зеленський ,Україна ,уряд України,уряд,Справедливість,Служба безпеки України, ДБР, Бюро економічної безпеки, прокуратура,Служба безпеки ,СБУ, СБ України,БЕБ,БЕБУ,Міністерство оборони,Міністерство оборони України,МОУ,Національна поліція України,Національна поліція ,НПУ,Обшуки, Росія, Російська агресія , Російська Федерація,Європа,Президент Австрії,Австрія,РФ,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, Війна з Росією, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,терор,Російський терор,ЗСУ, Збройні Сили, Збройні Сили України
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР