ДБР прийшло з обшуками в Одеську ОВА: що відомо

ДБР прийшло з обшуками в Одеську ОВА: що відомо
268462 ПЕРЕГЛЯДІВ

2 лютого працівники Державного бюро розслідувань прийшли до Одеської обласної військової адміністрації, щоб провести обшуки.

Про це повідомляє народний депутат України Олексій Гончаренко у своєму офіційному Telegram-каналі.

"ДБР прямо зараз зайшли в Одеську Військову Адміністрацію. Будуть нові арешти?" – написав він.

Водночас нардеп зауважив, що охорона військової адміністрації намагалася не впустити співробітників Державного бюро розслідувань в будівлю ОВА.

Інших подробиць щодо обшуків в адміністрації немає. Офіційно ДБР не оголошувало про відповідні слідчі дії, тому невідомо в рамках якого кримінального провадження відбувається цей захід. У Одеській ОВА також не коментували інформацію щодо обшуків.

Нагадаємо, 1 лютого Служба безпеки України разом із колегами по силовому блоку провела низку масштабних оперативно-слідчих заходів. Правоохоронці завітали до податкової Києва, митників України і навіть експосадовців МВС.

Голова СБУ Василь Малюк пізніше повідомив, що йдеться про відпрацювання осіб, котрі своїми діями шкодять безпеці держави у різних сферах: зрадників України і агентів російських спецслужб; представників організованої злочинності; посадовців, чиновників і корупціонерів, котрі підривають економіку країни і стабільне функціонування оборонно-промислового комплексу.

СБУ обіцяє поступово інформувати суспільство про результати слідчих дій найближими днями.

stopcor.org

Теги: Одеська Військова Адміністрація,ДБР ,Одеська ОВА
ПРЯМИЙ ЕФІР