Бої під Сватовим: на Луганщині бійці ЗСУ знищили КамАЗ з боєприпасами ворога (відео)

Бої під Сватовим: на Луганщині бійці ЗСУ знищили КамАЗ з боєприпасами ворога (відео)
328586 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ані КамАЗу, ані боєприпасу. На Сватівському напрямку (північ Луганської області) українські аеророзвідники вирахували місцеположення і скоординували удар артилерії по ворожій вантажівці, заповненій БК, – палало яскраво.

Кадри підриву й детонації російської фури на Луганщині оприлюднили в ютуб-каналі бійців 63-ої окремої механізованої бригади ЗСУ "Айті та Батя 63"

"Вправно та швидко знищили БК окупантів", – ідеться у підписі до відео. Підрив ворожої вантажівки показано з декількох ракурсів.

Представники міжнародної волонтерської спільноти GeoConfirmed геолокували точку зйомки. Координати положення знищеної російської вантажівки – 49.509109, 37.997045, тобто район селища Куземівка у Коломийчиській сільській громаді Сватівського району. До самого Сватового – близько 15 км.

 

Зауважимо, наразі за даними DeepState, Куземівка на Луганщині окупована противником, однак зовсім поруч – "сіра зона". Суттєвих змін лінії фронту, як зазначають в оперативному зведенні ініціативи, на цій ділянці за останні дні не зафіксовано. На Сватівському напрямку тривають позиційні бої.

stopcor.org

Теги: Сватово, війна в Україні,ЗСУ,боєприпаси
ПРЯМИЙ ЕФІР