На Київщині викрили нарколабораторію: місячний прибуток становив близько 10 млн грн

На Київщині викрили нарколабораторію: місячний прибуток становив близько 10 млн грн
61116 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Київщині правоохоронці викрили наколабораторію, яка займалася виробництвом заборонених речовин. Щомісячний прибуток "ділків" становив близько 10 мільйонів гривень.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова поліції Київської області Андрій Небутов. Під час обшуків було вилучено "товар" на 3 млн. гривень за цінами "чорного ринку".

"Масштабну нарколабораторію та канал збуту психотропів викрили поліцейські Київщини. Щомісячний прибуток злочинного угруповання становив до 10 мільйонів гривень. Поліцейські провели шість санкціонованих обшуків і вилучили близько 700 г амфетаміну, більше 4 кг Alfa PVP, 3 кг для відстрілу розповів Небутов.

На Київщині викрили нарколабораторію

Генерал поліції уточнив, що вартість вилученого "товару" за цінами "чорного" ринку становить понад 3 мільйони гривень. Правоохоронці затримали зловмисників та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

На Київщині викрили нарколабораторію

Джерело

Теги: Киевская область,Киев,Київська область,Київ,Нарколаборатория, наркотики,нарколабораторія,Наркобізнес,Наркобизнес,Наркотики,Наркоторговля,Криминал,Небитов Андрей,Небитов ,Украина,Масштабна нарколабораторія,Київщина,Alfa PVP
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР