Російська армія почне масштабний наступ в найближчі 10 днів, – Financial Times

Російська армія почне масштабний наступ в найближчі 10 днів, – Financial Times
340514 ПЕРЕГЛЯДІВ

Росія не чекатиме 24 лютого і почне масштабний наступ в найближчі десять днів. Розвідники та експерти поки одноголосно говорять: загарбників треба чекати на Східному фронті.

Щоправда, остаточно на це питання ніхто не береться відповідати. Єдине, в чому одностайні експерти, – путін дав наказ захопити всю Луганську і частину Донецької області. Про це йдеться у статті, опублікованій 5 лютого виданням Financial Times. Міжнародні журналісти кажуть, їхні дані опубліковані з посиланням на неназваного радника ЗСУ.

Російська армія почне масштабний наступ в найближчі 10 днів, – Financial Times

Бої можуть початися в районі Кремінної на Луганщині та Лимана на Донеччині: саме там росія концентрує великі сили, пише медіа. Також рф перекидає війська у населені пункти поблизу Маріуполя, посилюючи угруповання на півдні Донецької області.

Це може статися протягом наступних десяти днів. Наступ у такі терміни пов’язують з тим, що путін наказав командуванню захопити Донеччину та Луганщину до березня.

Росіян, ймовірно, очолять елітні підрозділи, зауважив радник ЗСУ міжнародним журналістам.

"До цього потрібно поставитись серйозно. Це справжні механізовані бригади, навіть якщо вони менш боєздатні, ніж були на початку війни. Вони посилили повітряно-десантні та морські підрозділи. Це не водії автобусів та вчителі", – підкреслив радник.

Нагадаємо, 31 січня в Інституті вивчення війни повідомили, що наразі росія активно готується до наступальних дій, ймовірно, в Луганській області. Вже у лютому 2023 року українська розвідка підтвердила той факт, що путін дав наказ захопити Луганщину та Донеччину до березня.

stopcor.org

Теги: війна в Україні,росія, окупанти,наступ рф,масштабний наступ,російська армія
ПРЯМИЙ ЕФІР