Вокаліст Motionless In White дражнить фанатів тим, що ж у нього під шапкою

Вокаліст Motionless In White дражнить фанатів тим, що ж у нього під шапкою
393884 ПЕРЕГЛЯДІВ

Motionless In White – гурт далеко не новий на метал-сцені. Це колектив, що відомий своєю дійсно якісною музикою та безмежною любов'ю до фанатів. У соціальних мережах учасники гурту нерідко жартують зі своїми шанувальниками, розпалюють їх цікавість до нової музики, а також до свого зовнішнього вигляду. За весь час існування колективу вони встигли змінити чимало образів, а їх фронтмен та вокаліст Кріс Черуллі постійно вражає шанувальників новим стилями. І цього разу ситуація повторюється, адже зараз, зайшовши у соціальну мережу Twitter, можна побачити цілі флешмоби того, де фанати просять Черуллі нарешті зняти шапку, в якій він вже неодноразово з'являвся.

Американський метал-гурт Motionless In White було засновано ще у далекому 2005 році у місті Скрентон, що у Пенсильванії. Його створили троє друзів, що разом навчалися в школі. Маючи вплив різних улюблених виконавців, таких як Slipknot, Misfits та Marilyn Manson, вони почали створювати музику, спочатку постійно змінюючи звучання. Так само змінювалися і учасники, адже хлопці шукали тих, хто справді зацікавиться. І вже скоро вони змогли зібрати перший повноцінний склад та створити свій перший міні-альбом. Там були металкор,  готик-метал та індастріал. І з цим матеріалом гурт вже почав виступати на різноманітних майданчиках та взяв участь у фестивалі. Далі творчість пішла в тільки вгору.

Учасники гурту змогли створити досить велику кількість пісень і таким чином назбирали матеріалу на повноцінний альбом, який проте було викладено в інтернет раніше, ніж це було задумано. Але це їх не зупинило, вони продовжили творити та у 2009 році підписалися на один із досить великих лейблів. Трошки пізніше вони випустили перший кліп та сингл і відправилися в тур. А вже у 2010-му вийшов перший повноцінний альбом під назвою "Creatures".  І можна сказати, що саме з цього моменту стали помітні періодичні зміни зовнішнього вигляду вокаліста, адже насправді з початку існування до виходу першого альбому він змінив чимало образів.

Творчість не стояла на місці, учасники створювали нову музику. Але паралельно з цим були зміни у складі гурту. Спочатку пішов басист, на місце якого досить швидко знайшли іншого, потім гітарист, можна сказати, зрадив гурт, перейшовши в розряд сесійного музиканта в інший колектив. Таким чином попередньо запрошений басист став ритм-гітаристом, а на місце, що звільнилося, прийшов інший учасник. Так було створено ще один альбом, у рамках якого гурт, нарешті, знайшов свою концепцію саме зовнішнього вигляду на цей період. У 2014 році було випущено третю повноцінну роботу, стиль учасників знову змінився. Але цікаво те, що саме цьому альбомі досить багато виконавців, що є також дуже відомими у цьому жанрі, стали партнерами по дуетах у деяких піснях. А ще однією особливістю саме цього періоду стало те, що більшість учасників носили досить довге волосся. Та трохи згодом концепція зовнішнього вигляду знову змінилася і, наприклад, у вокаліста, що є фронтменом гурту, образ змінився майже кардинально, адже замість здебільшого костюмів та укладеного довгого волосся він почав носити досить коротку стрижку та оверсайз светри.

Пізніше, у 2017 році, зі зміною лейблу було випущено новий альбом, а стиль учасників знову мав видозміни. Продовжувалося це й з виходом наступної роботи, випущеної у 2019 році. За весь час існування гурту шанувальники вже звикли до того, що фронтмен є брюнетом, хоч періодично і змінює вигляд зачіски. Але у 2021 році він всіх шокував тим, що висвітлив своє волосся до майже платинового блонду. Це дійсно здивувало багато кого, але йому це пасувало. Та маючи від природи майже чорний колір волосся, це було досить проблемно – постійно підтримувати саме такий зовнішній вигляд. І вже у 2022 він знову повернувся до свого класичного образу брюнета.

Але нещодавно, у виступі на Shiproked у кінці січня 2023 року, фанати побачили вокаліста у шапці. І це здійняло просто небачений ажіотаж у Twitter. Шанувальники почали допитуватися, що ж він приховує під головним убором, а вокаліст, своєю чергою, почав тільки підігравати, навіть знявши відео, де він знімає шапку, а під нею ще одна така сама. На будь-які питання з приводу цього він жартує, підхоплюючи "конспірологічні теорії" фанатів з приводу того, що ж він ховає. Так вже з'явилися меми про те, що він там ховає новий альбом, хом'ячка, або ж новий мерч. Але найбільш поширеною версією є те, що він знову змінив зачіску. Так, тепер існують варіанти, що він знову відростив волосся, навпаки підстригся ще коротше, перефарбувався, або ж зробив ще щось, чого ми навіть не уявляємо.

Насправді це досить цікавий та вдалий спосіб підігріти інтерес шанувальників до колективу. Таким чином навіть ті, хто особливо ніколи не слухали їх, зацікавилися саме цією історією. Що ж, поки що те, що приховує під шапкою Кріс Черуллі, до сих пір не відоме. Вокаліст жодним чином не розкриває це, тільки продовжуючи жартувати. Тому доведеться почекати. Можливо новий образ знов здивує фанатів. А можливо жодних змін і немає та це просто тролінг шанувальників у кращих традиціях гурту.

ПРЯМИЙ ЕФІР