Росіяни будують стаціонарний крематорій на окупованій Луганщині - Гайдай

Росіяни будують стаціонарний крематорій на окупованій Луганщині - Гайдай
325724 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російські загарбники на окупованій Луганщини будують стаціонарний крематорій через велику кількість втрат у лавах військ росії. 

Про це в етері одного з українських телеканалів розповів очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай. Відповідне відео він опублікував на своїй офіційній сторінці в Телеграмі. 

Зокрема в населеному пункті Новопскові росіяни вирішили побудувати стаціонарний крематорій. Саме там вони планують приховувати реальні втрати росіян в україно-російській війні. 

Новопсков знаходиться глибоко в тилу росіян на території окупованої Луганської області. Всього в кількох десятках кілометрів від кордону з росією. 

Крім того, аби хоч якось за ці місяці просунутися вперед, російська армія вдається до обману і переодягається в форму ЗСУ і вдається до обману, щоправда і тут їм це вдається невдало. Зі слів Сергія Гайдая такий маскарад спостерігається по всій лінії фронту, але обман не особливо допомагає ворогові в просуванні, а кількість трупів збільшується.

"Нема куди дівати трупи російських солдатів: в окупованому Новопскові орки будують стаціонарний крематорій. Росіяни штурмують наші позиції, перевдягнені в український піксель. Подібний маскарад спостерігається по всій лінії фронту", – сказав Сергій Гайдай. 

 

Нагадаємо, декілька днів тому, 5 лютого, Сергій Гайдай пояснив, що армія рф бачить певну загрозу на відтинку фронту біля Кремінної. Тому вживає заходів, зокрема, підтягує до лінії фронту нові сили: щойномобілізованих з рф, а також "вагнерівців" з ексзеками. Крім того, окупантів турбує ще одна проблема – регулярні удари артилерії ЗСУ по складах та казармах. Винних вже "призначили" – це, на думку російського командування, місцеві жителі, які повідомляють координати українським силам оборони. Тому проти місцевих посилили репресії.

stopcor.org

Теги: Сергій Гайдай,Російські загарбники, окупанти, війна в Україні,крематорій
ПРЯМИЙ ЕФІР