Шуба замість чоловіка: вдовам російських військових загарбники роздають хутряні вироби (фото, відео)

Шуба замість чоловіка: вдовам російських військових загарбники роздають хутряні вироби (фото, відео)
33772 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російські дружини радо обміняли своїх чоловіків на шуби. Більше десятка задоволених жінок фотографувалися у хутряних виробах і ні на мить не заплакали, що такі подарунки останні отримали за те, що їхні чоловіки загинули на війні в Україні.

Окупанти роздали вдовам мобілізованих в ОРДЛО бойовиків хутряні вироби. Таку допомогу кільком жінкам в окупованих Донецьку та Луганську роздавала навіть не російська влада, а представники громадської організації "Російський актив Москви".

На це звернув увагу український ведучий Олексій Дурнєв. Відповідні фото він опублікував на своїй сторінці в Телеграм-каналі. А коментатори з України заявили: вони не здивовані, що вдови загарбників вирішили, що шуба взамін на чоловіка – це хороший обмін.

На оприлюднених у мережі фото вдови дійсно не приховують своїх радощів, посміхаючись і милуючись обновками.

Шуба замість чоловіка: вдовам російських військових загарбники роздають хутряні виробиШуба замість чоловіка: вдовам російських військових загарбники роздають хутряні вироби

У коментарях українці не скупилися на коментарі: "Нормальний курс обміну", "Шкура за шкуру", "А шуби, мабуть, вкрадені в Україні, прокляті і в крові", "Обє'ктивно, шуба краще, ніж мішок картоплі", "Сюр якийсь".

вдови окупантів радіють гробовим шубамвдови окупантів радіють шубам

До слова, самі шуби сумнівної якості. Користувачі соцмереж припускають, що подаровані презенти російським вдовам – вживані.

Джерело

Теги: Російські дружини радо обміняли своїх чоловіків на шуби,Російські дружини ,Росія, Російська Федерація, Російська агресія ,агресія,Україна,Війна, війна в Україні, Війна з РФ, війна з Україною, Війна з Росією, Війна проти Росії, Війна проти України, Війна Росії проти України,ОРДЛО, Донецьк,Луганськ,Олексій Дурнєв,Дурнєв,Шуба замість чоловіка вдовам російських військових загарбники роздають хутряні вироби ,Шуба замість чоловіка ,Шуба ,вдовам російських військових загарбники роздають хутряні вироби ,хутряні вироби ,загарбники,Російський актив Москви,Російський актив ,Москва, Кремль
Автор: wikibazacom
ПРЯМИЙ ЕФІР